Do Elmera pilne - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 5    [ Posty: 41 ]

Napisano: 23 cze 2015, 14:18

Kati@ pisze:no i tu się mylisz to wnioskodawca oświadcza pod odpowiedzialnością karną a ja nie mam obowiązku poważać jego oświadczenia
a ty jak bedziesz taka ufna to ci pensji zabraknie na splate dlugu za dluznikow ktorzy ci pierdoly beda pisac a ty bedziesz to łykać jak .....
Gość

Napisano: 23 cze 2015, 14:21

"a ty jak bedziesz taka ufna to ci pensji zabraknie na splate dlugu za dluznikow ktorzy ci pierdoly beda pisac a ty bedziesz to łykać jak ....."

następny babol. Jak ktoś skłamie to się go oddaje do prokuratury. Jak pobierze nienależnie to zwraca. Proste jak budowa cepa. Tak samo proste jest to, że można brać oświadczenia
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 23 cze 2015, 14:24

a
Gość pisze:
Kati@ pisze:no i tu się mylisz to wnioskodawca oświadcza pod odpowiedzialnością karną a ja nie mam obowiązku poważać jego oświadczenia
a ty jak bedziesz taka ufna to ci pensji zabraknie na splate dlugu za dluznikow ktorzy ci pierdoly beda pisac a ty bedziesz to łykać jak .....
jakoś nie przypominam sobie abym komuś żyrowała kredyt abym musiała kogoś długi spłacać, o czym Ty piszesz? przeczytaj jeszcze co gościu napisałeś :lol:
Kati@

Napisano: 23 cze 2015, 14:25

Elmer pisze:"a ty jak bedziesz taka ufna to ci pensji zabraknie na splate dlugu za dluznikow ktorzy ci pierdoly beda pisac a ty bedziesz to łykać jak ....."

następny babol. Jak ktoś skłamie to się go oddaje do prokuratury. Jak pobierze nienależnie to zwraca. Proste jak budowa cepa. Tak samo proste jest to, że można brać oświadczenia
nie rozsmieszaj mnie z ta prokuratura bo z krzesla spadne . ciekawe na jakiej podstawie mam twierdzic ze ktos napisal nieprawde jak twoje stanowisko z tego co pamietam jest takie ze nie wystepujasz do innych instytucji o potwierdzenie zlozonego oswiadczenia (oswiadczenie to oswiadczenie)
bxbxbx

Napisano: 23 cze 2015, 14:26

Kati@ pisze:a
Gość pisze:
jakoś nie przypominam sobie abym komuś żyrowała kredyt abym musiała kogoś długi spłacać, o czym Ty piszesz? przeczytaj jeszcze co gościu napisałeś :lol:
Boze kogo w tych GOPSach zatrudniaja masakra
bxbxbx

Napisano: 23 cze 2015, 14:27

następny.....
ręce opadają.
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 23 cze 2015, 14:29

tak sobie myślę, że bxbx musisz strasznie dużo na pocztę wydawać jak każde oświadczenie o dochodzie sprawdzasz w US...
A może ty jesteś z tych co nie biorą oświadczeń, tylko zaświadczenie z US od razu żądają?
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 23 cze 2015, 14:30

Elmer pisze:następny.....
ręce opadają.
to się ciesz, że tylko ręce opadają.... :lol:
Kati@

Napisano: 23 cze 2015, 14:31

Elmer pisze:tak sobie myślę, że bxbx musisz strasznie dużo na pocztę wydawać jak każde oświadczenie o dochodzie sprawdzasz w US...
A może ty jesteś z tych co nie biorą oświadczeń, tylko zaświadczenie z US od razu żądają?
dokladnie i pewnie nie jestem jedyny na tym forum , bo zamiast czytac ustawy o rozporzadzenia trzeba trocszke jeszcze glowka myslec, zlaszcza ze sie wydaje nie swoje pieniadze AMEN
Gość

Napisano: 23 cze 2015, 14:32

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
człowieku, ale się teraz skompromitowałeś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Strona 3 z 5    [ Posty: 41 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x