do ewalu - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 22 lis 2014, 11:27

chodzi o dochód utracony, jesteś?
........

Napisano: 22 lis 2014, 11:29

jestem :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 22 lis 2014, 11:33

mam od pana standardowe dokumenty za 2013 r. i tak: pracował przez 3 m-cy, jest umowa zlecenie, PIT 11, zaśw. ze skarbowego, ZUS,dochody się zgadzają, ale... chodzi o ten rok, twierdzi, że nie pracuje /ponoć na czarno/, jednak nie jest zarejestrowany w urzedzie pracy jako bezrobotny. Nie wiem co zrobić, nie zmuszę go do zarej. sie jako bezrobotny, czy poiwinnam żądać od niego jeszcze jakichś dokumentów, może oświadczenie, nie wiem. Jak uważasz i jak Ty robisz?
......

Napisano: 22 lis 2014, 11:36

jak masz dokumenty do utraty to utracasz ... nie musi się rejestrować w PUP, taki wymóg jest w pomocy społecznej w ŚR nie
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 22 lis 2014, 11:39

ok, dziękuje Ci bardzo, a nie musi pisać oświadczenia, że np. " obecnie nie pozostaje w zatrudnieniu i nie jest zarej. w PUP" tak? Tego nie musimy żądać? (Ewalu, wiem, że jesteś b. mądra, mogłabym prosić może do Cb nr np. gg albo mail? :(
......

Napisano: 22 lis 2014, 11:43

bez oświadczeń .... :)

gg w pracy używać nie mogę ale na forum możesz prywatne wiadomości wysyłać lub na maila [email protected] ale nie mam nawyku tam codziennie zaglądać
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 22 lis 2014, 11:45

ok, dziękuję bardzo, pozdrawiam :)
.......

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny