do KIEDY????? - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 19 kwie 2016, 16:42

2 dzieci- syn i córka w składzie rodz.
WNIOSEK BEZ DOCHODU NA 2 dziecko.
starsze dz.syn /tylko w składzie rodziny/ kończy 18 lat 12.06.2016

czy śW na to drugie-córka /młodsze/ do 12.06.2016 /czyli niepełna kwota/
bo potem to drugie staje sie pierwszym i rodzina musi spełnić kryterium dochodowe, TAK?????
hana montana

Napisano: 19 kwie 2016, 18:30

przyznajesz do 30 czerwca .. bonus taki :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 19 kwie 2016, 18:41

Taaaa bonus i dopowiedz ściszonym głosem wnioskodawcy przy dawaniu decyzji: "udało mi się zrobić że będzie za cały miesiąc wypłacone a nie za kilka dni" :lol:
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 19 kwie 2016, 18:42

heiland pisze:Taaaa bonus i dopowiedz ściszonym głosem wnioskodawcy przy dawaniu decyzji: "udało mi się zrobić że będzie za cały miesiąc wypłacone a nie za kilka dni" :lol:
:lol: :lol: :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 19 kwie 2016, 22:39

To wkoncu jest to podzielne na dni czy nie? mi program przyznaje do końca miesiąca.
Gość 77

Napisano: 19 kwie 2016, 23:32

kwota jest podzielna jesli przyznana kwota byla by tez na to które kończy 18 lat. W momencie gdzy takie dziecko jest tylko w składzie rodziny a kobieta nie wnioskuje tez na niego - kwota przyznawana jest za cały miesiac w którym konczy ono 18 lat. Dzis to sprawdzalam i jest to opisane w podreczniku dla samorzadowca..... bo tez sadzilam ze jest podzielne .. Podrecznik jest uaktualniony wiec ma wiecej przykladów i wyjasnien w koncu ....
nowa bla bla

Napisano: 20 kwie 2016, 8:11

heiland pisze:Taaaa bonus i dopowiedz ściszonym głosem wnioskodawcy przy dawaniu decyzji: "udało mi się zrobić że będzie za cały miesiąc wypłacone a nie za kilka dni" :lol:

i czekolada leci :lol: :lol:
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 20 kwie 2016, 8:13

Łoooo widzę nasza mała mii objada się czekoladami w takim razie :D :D
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x