do koordynatorów - Stare tematy

Strona 4 z 6    [ Posty: 55 ]

Napisano: 31 sie 2012, 15:10

dzień dobry, czy cos wiecie o szkoleniach dla koordynatorów na północną cześć kraju?
~sonia

Napisano: 03 wrz 2012, 11:02

Witam! ja również prosze o pomoc w dokumentacji [email protected] z góry dziękuję Pozdrawiam wszystkich koordynatorów

~anka

Napisano: 03 wrz 2012, 13:38

Ponawiam swoje pytanie. Napiszcie proszę na czym polega Wasza praca z rodzinami, co z nimi robicie? Proszę!
~Paulina

Napisano: 03 wrz 2012, 17:16

ja się zastanawiam kto zostaje koordynatorem????
osoba która nie ma pojęcia co ma robić????
straszne to!!!
~xyz

Napisano: 04 wrz 2012, 12:32

Witam. Ja ma pytanie z \"innej beczki\": do rodzin jeździcie samochodem służbowym, czy na własną rękę. I czy zwracane są koszty paliwa?
~lena

Napisano: 04 wrz 2012, 16:18

Witam, co do pracy z rodzinami u nas wygląda to tak:
Koordynator odwiedza rodzinę, ocenia sytuacje dziecka, rodziny zastępczej, prosi o opinę szkołę. Jeżeli są problemy dalej kieruje do psychologa klinicznego dziecięcego- dziecko, młodzież ( usamodzielniani) na grupę socjoterapeutyczną, rodziców zastępczych - na terapię, wsparcie, bądz szkołe dobrego rodzica. Prowadzimy też grupę wsparcia dla rodziców zastępczych.
Co do rodziców biologicznych - pomoc terapeutyczno - psychologiczna - motywowanie do zmiany aktualnej sytuacji. Mamy też grupę wsparcia dla rodziców biologicznych.
W wielkim skrócie tak to u nas wygląda, zatrudniamy dużo specjalistów.
~Anka

Napisano: 18 wrz 2012, 20:27

Anka, czy to znaczy że pracujesz też z rodzicami biologicznymi? Ale to chyba nie należy do obowiązków koordynatora?

lena - ja jeżdżę samochodem słuzbowym o ile uda mi się go \"dorwać\". Pracuje w małym miasteczku więc do części rodzin chodzę po prostu na piechotkę
~paula

Napisano: 19 wrz 2012, 0:37

wiecie coś może , czy szkolenia dotyczą koordynatorów na umowę zlecenie, czy im się coś w ogóle należy?
dzięki za info:)
~wiki

Napisano: 21 wrz 2012, 10:54

u nas szkoleni są także ci na zlecenie
joanna000123
joanna000123
Stażysta
Od: 20 wrz 2012, 15:14
Zajmuję się:

Napisano: 22 wrz 2012, 1:09

hmm, to dziwne bo u nas niestety nie;/
powód jest taki, że szkolenia czy studia mogą podjąć jedynie pracownicy PCPR w sensie etat, my jesteśmy na zlecenie i mówi nam się, że nie ma podstaw. pomimo, że umowa zlecenie jest jako jedyna umowa pracownicza.
~wiki

Strona 4 z 6    [ Posty: 55 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x