do koordynatorów

~Iśka

Re: do koordynatorów

Post autor: ~Iśka »

Powiedzcie, czy u was powołujecie zespoły interdyscyplinarne na które zapraszacie psychologa, paną z ośrodka Adopcyjnego , kuratora itp. by ocenić sytuację dziecka. Jak to u was wygląda?
~aga

Post autor: ~aga »

u nas to wygląda wygląda tak że ja (koordynator) pisze pisma o opinie do wszystkich osób/jednostek związanych z dzieckiem i jego rodziną i na tej podstawie oceniam sytuacje dziecka...osobiści uważam że zespół byłby lepszy. mam nadziej że od nowego roku właśnie tak to u nas będzie funkcjonowało
~....

Post autor: ~.... »

Ja robię ocena na podstawie wywiadu z rodziną i przesyłam to do Sądu. Jeśli chodzi o sama prace to:
- słue wsparciem (rozmowa, pisma,),
- chodze z dziećmi do logopedy,
-odbieram z przedszkola,
- organizauje wolontariat,
zapoznaje rodziny ze soba,
umawiam spotkania z psychologiem,
-jestem w kontakcie ze szkolami...

Wsztsko zal.od rodziny tak naparwde
~Jola

Post autor: ~Jola »

czy mogłabym prosić o przesłanie mi na maila jacbag@interia.pl wspomnianej teczki? zaczynam pracę koordynatora i tak naprawdę nie wiem od czegop zacząć. Zgóry dziękuje bardzo
~ela

Post autor: ~ela »

bardzo proszę o przesłanie wspomnianej teczki na maila ela.antonowicz@wp.pl. Z góry wielkie dzięki
~ela

witam. Jestem na etapie tworzenie planu pomocy dziecku. Czy ktoś ma gotowy wzór takiego planu. Bardzo proszę o pomoc!!!!
~ela

bardzo proszę o przesłanie na maila emms4@wp.pl wspomnianych dokumentów; wielkie dzięki
~Agi

Post autor: ~Agi »

Ja również proszę o przesłąnie wspomnianych dokumentów, z góry bardzo dziękuję azbierska@interia.pl
~Majka101

Post autor: ~Majka101 »

czy mogłabym również prosić o dokumenty mariola.s1@onet.eu
~hmmm

Post autor: ~hmmm »

odbieranie dziecka z przedszkola? to chyba zadanie opiekunki vel. niani a nie koordynatora, dziwne....
ODPOWIEDZ