do małego ww
do małego ww
a widziałeś że to liczenie w/g ceny kwh 0,5047 co na jedną osobę wychodziło (0,5047 x 123%) 0,6208 zł. x 900 x 0,30= 13,97 zł.
jest takie samo jak z obwieszczenia 11,36 x 123% =13,97 zł.
jest takie samo jak z obwieszczenia 11,36 x 123% =13,97 zł.
Re: do małego ww
madziu nie wiem czemu zakładasz osbny watek w tej sprawie i wzywasz mnie do tablicy ? (cyba za te frytki)
a jutro czyli 6 grudnia proszę mnie do tablicy nie wywoływać bo jadę na szkolenie z DE .......... oj będzie się działo ihihihihihhihi
ps. ale mam nadzieje że pod moją nieobecność będziecie się również dobrze tu na forum bawić
ps. ale mam nadzieje że pod moją nieobecność będziecie się również dobrze tu na forum bawić

Zabawa będzie przednia, ale myślę że po szkoleniu podzielisz się z nami pozyskaną tam wiedzą. Pozdrawiam i oczekuję na wpis poszkoleniowy.
)

no i już się pobawiliśmy! uśmialiśmy się do łez ....... - tylko szkoda, że się nie odbyło, bo tyle pytań miałam 

a no szkoda że nas z drogi zawrócili . to byśmy sobie sami się poszkolili.. pewnie gość przeczytał że mu zrobimy zadyme i się wystraszył 

do tych kwot podanych w obwieszczeniu nic nie doliczmy ... bierzemy je w całości i tak liczymy zapotrzebowanie .... po,co kombinować:)
Oprócz do małego ww - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
wznowienie wypłaty a zakonczenie decyzji
ryczałt gotówka czy konto banokowe???
Dochód
BARDZO PROSZE
czy porzekazać całość do spółdzielni
deputat węglowy
PROSZĘ O PRZELICZENIE!!!
Potwierdzenie umowy
Bardzo prosze o przeliczenie dodatku!!!
ryczałt energetyczny
prace społeczno-użyteczne