Eeee tam wstydu... to tylko moje zdanie.... przedstaw swoją propozycję porównamy... krytykować to każdy potrafi... dawaj swoją opcję, może będzie lepsza to schylę głowę i przyznam racje... ja nie zjadłem wszystkich rozumów, ale puki co obsługuję kilka ośrodków i nieźle sobie radzę....
Moim zdaniem, aby decyzja odmawiająca ustalenia prawa do zdo była prawidłowa powinna uwzględniać wszystkie okoliczności faktyczne, zwłaszcza jeżeli od nich będzie zależeć uprawnienie... Wydanie decyzji bez uprzedniego rozstrzygnięcia sko bankowo gwarantuje jej uchylenie, a to z uwagi na zagadnienie wstępne, które nie zostało jeszcze rozstrzygnięte... dlatego JAAAAAAAA w takiej sytuacji bym zawiesił postępowanie i poczekałbym z tą odmową.... może przyznają zdo i będzie spokój....
Proszę wypowiedzcie się ludzie... niech koleżanka pozna też inne zdania na ten temat a nie od razu obrażajcie ludzi .... tylko dlatego , że takie jest ich zdanie. Trudno powiedzieć jak postąpi SKO....
ja też mam w sądzie kilka spraw odmownych szo od 01.07.2013r i teraz złożony wniosek na zdo od 01.07.2013r. rozumiem że zawiesic postępowania to sie robi zwykłym pismem czy jakieś postanowienie
postanowienie o zawieszenie.
tylko, że jak masz wniosek o SZO złożony na okres 2012/13 i sprawę w WSA to zawieszasz tylko postępowanie w sprawie ZDO za okres do 14.05.2014. Od 15.05 możesz przyznać
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare