Strona 8 (dokument ma tylko 9 stron, warto poczytać cały).Asia.wwww pisze:Dziękuję Panie Tomku za szybką odpowiedź.
A czy mogę wiedzieć dokładnie na której stronie instrukcji jest wyjaśnione jak przenieść ten dochód? I dlaczego ta poprzednia zakładka była w ogóle utworzona i dostępna w programie skoro to miejsce jest jak to Pan określił "niepolecane"?
Dla mnie osobiście wygodniej było robić utratę i uzysk w tej zakładce, natomiast w teczkach akt spraw mieliśmy informacje, której osoby ze składu rodziny dotyczył uzysk lub utrata.
proszę o numer zgłoszenia sprawdzę, serwis ciężko pracuje nad każdym zgłoszeniem, ale ze względu na ich liczbę odpowiedź może potrwać.życie życie pisze:Mi kompletni nic dobrze nie liczy, nie robi zł za zł. Wysłałam dwa zgłoszenia, zero odpowiedzi, nawet zrzuty przesłałam i czekam czekam. proszę o pomoc, to dostaje - zgłoszenie zaktualizowane . Nie wiem
Trzeba kliknąć 2 x myszką na wybraną komórkę tej tabelki - ustawi się do edycji i wpisać zero. To wystarczy.Asia.wwww pisze:Przeczytałam tą stronę:
Informacje o dochodach utraconych/uzyskanych na zakładce „Inne dane” okna wniosku będą dostępne do modyfikacji, tylko w przypadku,gdy dane o dochodach uzyskanych/utraconych zostały wprowadzone jeszcze na starym oknie wniosku.
W takich przypadkach,zalecamy usunąć dane o tych dochodach i wprowadzić je
bezpośrednio w danych osoby, która utraciła lub uzyskała dochód. Po wyzerowaniu danych dochodów, pola dotyczące tych dochodów nie będą dostępne już do edycji
Moje pytanie: jak usunąć dane o tych dochodach z tej zakładki skoro ona jest nieaktywna i ten dochód sobie tam wisi?
Z wprowadzaniem utrat i uzysków bezpośrednio w danych osoby nie mam problemów