Czy chodzi Ci o decyzję potwierdzającą \"prawo świadczeń do opieki zdrowotnej\"? Taką się da zrobić, jako przyznanie świadczenia, wybierając rodzaj świadczenia pozaustawowy o kodzie 180001 (w menu na oknie z którego wybieramy rodzaj świadczenia musi być zaznaczona opcja \"pokaż rozszerzenia Sygnity\").
pozdrawiam
Witaj Tomku. Problem mam następujący.Dożywianie za IV kw.2012 r.
Przez III kw.2012 r. mieliśmy udział % w Programie 60-40% /śr.dotacja
i własne/. W IV KW. 2012 r. zmienił się udział % ponieważ dożywiamy wszystkie dzieci w formie gorącego posiłku.Udział % wynosi 80-20%
/ śr.dotacja i własne/. W związku z tym UW pozwolił nam na udział % 80-20% w ciągu całego roku, ku uciesze wszystkich.Przeksięgowano kasę na większość dotacji. Zrobiłem sprawozdanie wszystko prawie ok.tylko nie środki własne. W III kw. było 38 tys. a za IV jest ich 18 tys.
Walidacja regułami pokazuje ten błąd,bo tak jest rzeczywiście.
Zgodnie z objaśnieniami do sprawozdania wielkości wykazywane mogą być takie same lub większe. U mnie są mniejsze, bo jak wspomniałem zmienił się udział % w ciągu roku. Jak wyślę sprawozdanie to będzie niepoprawne.
Nic z tym się chyba nie da zrobić. Czy po prostu zadzwonić do UW
i powiedzieć o tym? pozdrawiam.
Witam,
Tomku... czy z forum sygnity coś się zepsuło, bo od jakiegoś czasu nie mogę wejść... i zastanawiam się czy to problem u mnie czy u Was.
Szukam rozwiązania na problem \"nieokreślona miejscowość\" w raporcie zbioru centralnego. Na forum na pewno to było...
Proszę tutaj o wskazówkę. Pozdrawiam