Do Tomka
Re: Do Tomka
Mechanizmem transz można przecliczyć przyznane i zrealizowane już świadczenia.
Jak myślisz Tomku. Czy jest jakaś potrzeba wprowadzania do Pomostu Niebieskich Kart?
Ja jako programista dałem możliwość wprowadzenia (dodam że niemałym wysiłkiem, bo to dosyć skomplikowane okno z wieloma zakładkami itd, parę tygodni nad tym siedziałem), a czy masz potrzebę zależy od Ciebie - na pewno jak wprowadzisz, będziesz miał te dane w systemie i co za tym idzie w każdej chwili do nich szybki dostęp, bez szukania po papierowych teczkach
pozdrawiam
pozdrawiam
Dodam że za pomocą własnych raportów, można wyciągnąć z systemu wiele przydatnych statystyk dotyczących tych kart - o ile oczywiście są wprowadzone.
Jak jeszcze ktoś będzie mi kazał wprowadzać wszystkie NK do systemu to najpierw zabiję siebie a potem jego ;-0
Fakt, że w razie potrzeby w pomoście wszystko można znaleźć szybko tylko przydałby się jakiś taki trik żeby to się jeszcze samo chciało wprowadzać do systemu
Fakt, że w razie potrzeby w pomoście wszystko można znaleźć szybko tylko przydałby się jakiś taki trik żeby to się jeszcze samo chciało wprowadzać do systemu

Witaj Tomaszu. Nasz pomagaczu.
Prośba malutka.Wprowadziłem koszty zwizane z doposażeniem szkoły. Zatwierdziłem i na końcu pokazuje się ,,podpisane\", czy mam jeszcze coś z tym fantem dalej zrobić?
Prośba malutka.Wprowadziłem koszty zwizane z doposażeniem szkoły. Zatwierdziłem i na końcu pokazuje się ,,podpisane\", czy mam jeszcze coś z tym fantem dalej zrobić?
Rozliczyć. U dołu okna są rozliczenia tego świadczenia. Po rozliczeniu będą uwzględnione w zbiorze centralnym i w raportach księgowych.
pozdrawiam
pozdrawiam
Oprócz Do Tomka - Oprogramowanie przeczytaj również:
Pomost std- dożywianie inne koszty
nadebrany zasiłek
Do Tomka-Metryki w sygnity
z innej beczki
Sprawozdanie bład w walidacji-ciag dalszy
BŁĘDY W WALIDACJI SPRAWOZDANIA W POMOŚCIE
Do Neli - Program Radix - proszę o pomoc
kody swiadczen w Heliosie
Do Tomka