Doatcja 6000 tys dla zespołu interdyscyplinarnego
- thorgal70
- Referent
- Zajmuję się: Wszystkim i niczym
- Kontakt:
Re: Doatcja 6000 tys dla zespołu interdyscyplinarnego
Mam na myśli wydatki, które były płacone z ogólnej puli, ale można je zakwalifikować na ZI (np. art. biurowe, higieniczne, media, telefon, itp. stałe opłaty, które w części zapewniały realizację zadań ZI). Można też przyznać z tych środków dodatek dla przewodniczącego czy zastępcy i zapłacić z wyrównaniem od stycznia. A jeśli tak nie chcecie, to kupić komputer i z głowy.
Z poważaniem
Chcieliśmy przyznać dodatek pracownikom socjalnym będącym w grupach roboczych, ale nie będących bezpośrednio w zespole interdyscyplinarnym. Czy jest taka możliwość?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: księgowość, odpłatności
- Kontakt:
niestety nie, z tego co wiem dodatki powinny być dla członków ZI, nie gdpmbgops92 pisze: 11 wrz 2024, 10:32 Chcieliśmy przyznać dodatek pracownikom socjalnym będącym w grupach roboczych, ale nie będących bezpośrednio w zespole interdyscyplinarnym. Czy jest taka możliwość?
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: Główny księgowy GOPS
- Kontakt:
Można zakupić sprzęt komputerowy, licencję do programu dla ZI, ekspres do kawy, biurko, szafki, poczęstunek podczas posiedzeń ZI dla jej członków, koszty korespondencji, dodatki specjalne dla ZI, dodatki motywacyjne dla przewodniczącego ZI, nie dla członków grup diagnostyczno-pomocowych
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Czy np można opłacić z tych środków zakup materiałów profilaktycznych?
-
- Podinspektor
- Kontakt:
Myślę że jak najbardziej można
-
- Referent
- Zajmuję się: księgowa
- Kontakt:
Ja dostałam pisemną odpowiedź z urzędu wojewódzkiego, że dodatków nie można pracownikom wypłacić, gdzie wcześniej telefonicznie Pani mówiła, ze jak najbardziej.monia77 pisze: 27 wrz 2024, 12:47 Można zakupić sprzęt komputerowy, licencję do programu dla ZI, ekspres do kawy, biurko, szafki, poczęstunek podczas posiedzeń ZI dla jej członków, koszty korespondencji, dodatki specjalne dla ZI, dodatki motywacyjne dla przewodniczącego ZI, nie dla członków grup diagnostyczno-pomocowych
-
- Podinspektor
- Kontakt:
Najlepiej kupić jakiś sprzęt a nie bawić się w wypłacanie dodatków
-
- Praktykant
- Zajmuję się: kadry i płace w ops
- Kontakt:
Możesz wrzucić to pismo gdzie jest napisane że nie można?dolga pisze: 08 paź 2024, 16:02Ja dostałam pisemną odpowiedź z urzędu wojewódzkiego, że dodatków nie można pracownikom wypłacić, gdzie wcześniej telefonicznie Pani mówiła, ze jak najbardziej.monia77 pisze: 27 wrz 2024, 12:47 Można zakupić sprzęt komputerowy, licencję do programu dla ZI, ekspres do kawy, biurko, szafki, poczęstunek podczas posiedzeń ZI dla jej członków, koszty korespondencji, dodatki specjalne dla ZI, dodatki motywacyjne dla przewodniczącego ZI, nie dla członków grup diagnostyczno-pomocowych
-
- Praktykant
- Zajmuję się: księgowość/kadry
- Kontakt:
Kupuję materiały z 421 i wypłacam dodatek dla członka zespołu, zgodnie z wytycznymi jakie otrzymaliśmy pismem z UW. (dolnośląskie)
Oprócz Doatcja 6000 tys dla zespołu interdyscyplinarnego - Księgowość przeczytaj również:
asystent rodziny
I znów błędy w księgowości OPS czyli AOON i OW
Świadczenia rodzinne UKR - koszty obsługi
Problem - skł. na FP AOON za 2023r
Dodatek Stażowy - wyliczenie
PFRON W GMINIE
Jak księgować opłatę za pobyt i wyżywienie bezdomnego w schronisku dla bezdomnych?
Dodatek mootywacyjny-program
MODUŁ I-ŚRODKI WŁASNE I ODSETKI (KWS)
kwalifikacje Główny Księgowy
zmiana nazwy
regulaminy, zarządzenia instrukcje itp
Macierzyński a składki z budżetu państwa
Korpus Wsparcia Seniorów
Wyksięgowanie kosztów upomnienia
AOON i OW na 139 i 240