Prosze Czy mam liczyć ten dochhów Czy w dod mieszkaniowych jest dochód utracony ? Nie dziwcie się że nie wiem ,nie moge się teraz tłumaczyć Prosze podpowiedzcie mi
Jestem przyznający dod mieszk Jest nowy wniosek Przed tem był na matke wnioskodawczyni Matka zmarla teraz wnosi córka /ma prawo/ ale nie wiem czy moge matki dochody utracic Prosze odezwijcie sie
oczywiście masz liczyć to był dochód osoby żyjącej która jest na wniosku a że się ten dochód skończył z takiego przypadku to nie wpływa na nic (a jak się komuś kończy zasiłek dla bezrobotnych to co nie liczysz)
Małe dzieki że się odezwalas Jestem krotko w dod Nie będę sie rozpisywal Uwierz moge miec wątpliwości W tym wniosku tej osoby nieżyjącej już nie ma to nowy wniosek Naprawde mam liczyć dochód tej osoby niezyjącej ?
ale to nie jest tak, że ten dochód był uzyskany przez obecna wnioskodawczynie? jeśli tak to masz liczyć. matka zmarła, ale córka miała taki dochód w okresie 3 m-cy poprzedzających złożenie wniosku. i tyle. u nas nie ma uzysków i utrat.