Mam pytanie odnośnie dochodu z pit nr 36. Czy cały dochód jak również składki i podatki pozyskam z systemu ZUS oraz E-podatki czy muszę mieć kopię pitu 36? Będę bardzo wdzięczna za szybką podpowiedź.
Dzisiaj wysłałam zapytanie w sprawie dochody z pitu 36 do e-podatki. Niestety wyskoczył komunikat że nie znaleziono osoby. Co w związku z tym? Czy w systemie nie są jeszcze udostępnione dane z powyższego pitu nr 36? Dodam że osoba ta napewno rozliczyła się za 2014 r. w urzędzie.
Nie znam, ale musisz mieć w nim zakładkę: emp@tia. Potem weryfikujesz klienta dochody, składki zdrowotne, PESEL-e itp. Jeśli nie ma klienta w systemie to może masz zły PESEL, rozliczał się wspólnie z małżonkiem, albo nie złożył zeznania za 2014
Człowiek jest istotą, która całe swe życie trawi na próbach przekonania siebie, że jej istnienie nie jest bezsensowne. Albert Camus
Ja tez mam Izydę trzeba czasem pokombinować bo jest tak ze może rozliczał się z zona, czasem zona jest pierwsza w pici i od nij zaczynasz. Powinno wyjść