dodatek 250 i praca przy projekcie
Re: dodatek 250 i praca przy projekcie
Czy pracownik socjalny zatrudniony w urzędzie moze dodatkowo pobierać wynagrodzrnie za pracę przy projekcie
Osoba zatrudniona w ramach alokacji środków(projekty POKL)na stanowsiku pracownik socjalny ma mieć wypłacony dodatek 250 zł nie w ramach projektu. Umowa o prace musi zawierać informacj, ze wynagrodzenie pochodzi ze środków EFS a dodatek wypłacony jest z innego źródła(tka jak wszyscy pozostali prac.socj.mający wypłacony dodatek).
mam pytanie do Toli jestem zatrudniona w ops jako pracownik socjalny w ramach alokacji środków(projeky POKL)ALE NIE WYKONUJĘ PRACY W TERENIE CZY MNIE RÓNIEŻ NALEŻY SIE DODATEK 250 ZŁ
Jeśli dodatek zaplanujesz w kosztach projektu to można go finansować z EFS jako koszty wynagrodzenia.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
agatek
dodatek tylko za pracę w terenie... więc jak dla mnie nie należy sie
dodatek tylko za pracę w terenie... więc jak dla mnie nie należy sie
Jestem zatrudniona do realizacji projektu jako pracownik socjalny i od tego roku mam wykonywać środowiskowa pracę socjalna, ale bez przeprowadzania wywiadów.Czy przysluguje mi dodatek???
Jak zinterpretować zapis, że świadczenie pracy socjalnej nalezy do podstawowych obowiązków???Ja mam zadania wypisane w punktach, ale nie podkreslono, które z nich są podstawowe.
Prosze o odpowiedź
Jak zinterpretować zapis, że świadczenie pracy socjalnej nalezy do podstawowych obowiązków???Ja mam zadania wypisane w punktach, ale nie podkreslono, które z nich są podstawowe.
Prosze o odpowiedź
Oprócz dodatek 250 i praca przy projekcie - Dodatek 250zł przeczytaj również:
apirant a dodatek
nienaleznie pobrane świadczenia
250,00
250 zł W DPS
zasiłek dla samotnie wychowującej dziecko
teren
pieczątka
dodatkowy urlop
pcpr zmiany kryteriow o dochodach
od kiedy podwyżki?
wynagrodzenie za prace w projekcie
dodatek 250 zł
Czy u Was Pracownicy Socjalni spędzają 50 % czasu w terenie? Proszę o szczere odpowiedzi !!!