Dodatek 250zł dla pracownika socjalnego zatrudnionego w projekcie POKL
Re: Dodatek 250zł dla pracownika socjalnego zatrudnionego w projekcie POKL
Od 3lat w POKL, dodatek mam normalnie bez żadnego \"ale\" cała reszta przysługuje mi tak samo jak każdemu innemu pracownikowi socjalnemu zatrudnionemu w ops.
u nas przy układaniu budżetu projektu planowane są dodatki dla pracowników, i 13, ale nie zawsze się zmieścimy w przyznanych srodkach projektowych, więc planujemy ze środków własnych, żeby wszyscy pracownicy byli traktowani w miarę równo
czy należy mi się dodatek.Byłam zatrudniona na stanowisku prac.socjal. i świadczyłam specjalistyczne usługi opiekuńcze a oprócz tego zajmowałam się wszystkimi podopiecznymi ŚDS oraz osobami doznającymi przemocy,a także pacjentami Zakładu Opiekuńczo leczniczego.Będę wdzięczna za szybką odpowiedz.
a jeśli pracowałam od 2.01.2013 roku miałam swoj teren oczywiście zatrudniona byłam z projektu mogę ubieć się o wypłatę dodatku 250 za cały rok pracy nadmieniam że umowa kończy mi się w grudniu 2013
Re: Dodatek 250zł dla pracownika socjalnego zatrudnionego w
a ja jestem pracownikiem socjalnym w GOPS. Mam świadczenia rodzinne i FA. Dostałem dodatek i dodatkowy urlop. Robię 5 wywiadów z dłużnikami przy biurku i 2 wywiady w srodowisku do SZO.
Oprócz Dodatek 250zł dla pracownika socjalnego zatrudnionego w projekcie POKL - Dodatek 250zł przeczytaj również:
dodatek dla pracownika soc. w śds
co z 50% dodatku?
dodatek - podatek
dodatek na macierzyńskim??
dodatek na zwolnieniu
projekt POKL
czy do dochodu wliczać alimenty jeśli wierzycielem jest ZUS
Czy odliczać alimenty od dochodu jeśli wierzycielem jest ZUS
ha przeliczeniowy
zarobki
suo a dodatek 250
ciąża, zwolnienie lekarskie a dodatek 250 zł.
KURS KWAlIFIKACYJNY
urlop dodatkowy
1/2 etatu OPS i 1/2 etatu projekt
26.08.2009 Dzień Czarnej Koszulki