No właśnie mam taki przypadek, że wnioskodawca dołączył fakturę za zużycie energii - przekracza 5MWh, ale poza tym też zaświadczenie od zarządcy, że na ten konkretny lokal zużycie na ogrzewanie wyniosło poniżej 5MWh. Oczywiście rozpatrzę na podstawie zaświadczenia od zarządcy, ale co z całą resztą wniosków?kochamswiadczenia pisze: ↑05 sty 2023, 12:57
Ja się zaczęłam zastanawiać nad inną sprawąna rozliczeniu z np. energii, czy fakturach będzie podane zużycie z licznika. Prawie nikt nie ma licznika osobnego na źródło ogrzewania.... więc w rozliczenie wchodzi prąd ogólnie, naciągnięty na wszystko w domu.
To już rozwiała Pani moje wątpliwości mając na uwadze rozpatrywanie wniosków pod tym względem, ale jak podejść do wniosku gdzie mam zaświadczenie od zarządcy budynku, że na mieszkanie przypadło zużycie poniżej 5 MWh w okresie od początku listopada 2021 do 31 grudnia 2021, gdyż dopiero od tego momentu mają ogrzewanie elektryczne, a jednak ogólna faktura za cały 2021 r. przedstawia zużycie powyżej 5 MWh?
czy mogę prosić o podesłanie [email protected]kochamswiadczenia pisze: ↑05 sty 2023, 13:00ma prezentacje ze szkolenia jak chcesz to podeslij maila, wyśle