Nie przysługuje refundacjaaspirantgops pisze: ↑11 sty 2024, 15:41proszę o pomoc bo mam totalne zaćmienie, czy jeśli w deklaracji CEEB jest zaznaczone tylko źródło ciepła miejska sieć ciepłownicza to czy mogę przyznać refundację ? Jest to dom jednorodzinny ale maja w ceeb zaznaczone tylko źródło ciepła miejska sieć ciepłownicza/ciepło sytemowe/lokalna sieć ciepłownicza a nie mają zaznaczonego kotła gazowego/bojlera gazowego/podgrzewacza gazowego przepływowego czy też kominka gazowego.
Wydaje mi się , że bazujesz na pierwszym złożonym wnioski. Jeżeli był pozytywnie rozpatrzony i sytuacja się nie zmieniła to powinien zakończyć się wypłatą. Nie będzie postawy żeby przeliczać ponownie.Pola1 pisze: ↑16 sty 2024, 11:26Wniosek o refundację podatku VAT za 2023 rok po raz pierwszy złożony w czerwcu - przyznanie (rok podatkowy 2021), kolejny wniosek złożony w listopadzie (rok podatkowy 2021). W lutym wniosek złożony z fakturą za styczeń 2024 roku (nie ma zmiany w danych gospodarstwa). Nadal obowiązuje dochód za rok 2021 czy liczyć już za 2022?
JoannaS pisze: ↑16 sty 2024, 14:36Wydaje mi się , że bazujesz na pierwszym złożonym wnioski. Jeżeli był pozytywnie rozpatrzony i sytuacja się nie zmieniła to powinien zakończyć się wypłatą. Nie będzie postawy żeby przeliczać ponownie.Pola1 pisze: ↑16 sty 2024, 11:26Wniosek o refundację podatku VAT za 2023 rok po raz pierwszy złożony w czerwcu - przyznanie (rok podatkowy 2021), kolejny wniosek złożony w listopadzie (rok podatkowy 2021). W lutym wniosek złożony z fakturą za styczeń 2024 roku (nie ma zmiany w danych gospodarstwa). Nadal obowiązuje dochód za rok 2021 czy liczyć już za 2022?