Dodatek mootywacyjny-program

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
Metalli
Stażysta
Zajmuję się: pcpr
Kontakt:

Re: Dodatek mootywacyjny-program

Post autor: Metalli »

"U mnie kadra które będzie robić sprawozdanie daje pod wątpliwość zasadność uwzględnienia Księgowej. Twierdzi, że nie realizuje ustawy o pomocy społecznej. Twierdzi, że księgowość tylko wykonuje przelewy i nie uczestniczy przy wydawaniu decyzji itp.
Nie ma jeszcze wyjaśnień od naszego UW, więc błądzimy jak we mgle".

To jakiś scenariusz do kabaretu, czy komedii pomyłek?
kip
Praktykant
Zajmuję się: obsługa
Kontakt:

Post autor: kip »

Gdyby nie płace i księgowość nie byłoby komu wdrożyć i naliczyć tych "dodatków motywacyjnych". Wykonywanie całości obowiązków wynikających z ustawy też opiera się na stałej współpracy z tym działem więc umniejszanie innym ich pracy jest nie na miejscu.
cpr3
Starszy referent
Zajmuję się: PS/WRiSPZ/obsługa
Kontakt:

Post autor: cpr3 »

kip pisze: 20 cze 2024, 13:58 Gdyby nie płace i księgowość nie byłoby komu wdrożyć i naliczyć tych "dodatków motywacyjnych". Wykonywanie całości obowiązków wynikających z ustawy też opiera się na stałej współpracy z tym działem więc umniejszanie innym ich pracy jest nie na miejscu.
a obsługa informatyczna i IDO??
Czy ministra wyklucza tych specjalistów??
cus_2024
Stażysta
Zajmuję się: księgowość
Kontakt:

Post autor: cus_2024 »

Czyli co tylko pracownicy socjalni ? Jak rozumiecie ten program?
karola1!
Praktykant
Zajmuję się: księgowa GOPS
Kontakt:

Post autor: karola1! »

uważam, że dodatek motywacyjny dla wszystkich pracowników pomocy społecznej zatrudnionych o umowę o pracę
iwuś
Stażysta
Zajmuję się: ksiegowość
Kontakt:

Post autor: iwuś »

karola1! pisze: 25 cze 2024, 9:07 uważam, że dodatek motywacyjny dla wszystkich pracowników pomocy społecznej zatrudnionych o umowę o pracę
po szkoleniu: dodatek motywacyjny dla wszystkich ujętych w sprawozdaniu o zatrudnieniu. Chyba ze ogloszą program i coś zmienia
benita
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: benita »

Z dzisiejszego szkolenia wynika że wszyscy oprócz ŚR i FA, nie wiem co ze sprzątaczką i kierowcą. Dodatki maja być wypłacane każdego miesiąca, z tym ze w lipcu może być opóźnienie i za lipiec prawdopodobnie wypłata w sierpniu. Całość finansuje państwo.
enduś
Praktykant
Zajmuję się: referent
Kontakt:

Post autor: enduś »

karola1! pisze: 25 cze 2024, 9:07 uważam, że dodatek motywacyjny dla wszystkich pracowników pomocy społecznej zatrudnionych o umowę o pracę
Nie do końca.... wszystkich pracowników realizujących zadania z zakresu pomocy społecznej, tj. pracownicy socjalni, opiekunki środowiskowe, kierownik, główny księgowy.....świadczenia rodzinne nie....
enduś
Praktykant
Zajmuję się: referent
Kontakt:

Post autor: enduś »

benita pisze: 25 cze 2024, 10:03 Z dzisiejszego szkolenia wynika że wszyscy oprócz ŚR i FA, nie wiem co ze sprzątaczką i kierowcą. Dodatki maja być wypłacane każdego miesiąca, z tym ze w lipcu może być opóźnienie i za lipiec prawdopodobnie wypłata w sierpniu. Całość finansuje państwo.
absolutnie sprzątaczka i kierowca nie
ODPOWIEDZ