Dodatek motywacyjny pomoc materialna dla uczniów - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 21 paź 2024, 14:58

Zajmuję się m.in. świadczeniami rodzinnymi, funduszem alimentacyjnym, pomocą materialną dla uczniów (stypendium szkolne). Posiadam upoważnienie do akceptacji i podpisywania przelewów bankowych oraz operacji gotówkowych jednostki podczas nieobecności kierownika OPS. Dodatkowo w razie nieobecności pracownika zastępstwo na sekretariacie Ośrodka. Czy ktoś z Was w takim samym lub częściowo podobnym przypadku otrzymał dodatek motywacyjny?
GOPSMO
Praktykant
Od: 21 paź 2024, 14:50
Zajmuję się: ŚR/FA

Napisano: 22 paź 2024, 7:05

"Posiadam upoważnienie do akceptacji i podpisywania przelewów bankowych oraz operacji gotówkowych jednostki podczas nieobecności kierownika OPS." koleżanka z czymś podobnym dostała dodatek w pełnej kwocie. "Dodatkowo w razie nieobecności pracownika zastępstwo na sekretariacie Ośrodka." z takim czymś inna też dostała.
Szarak
Awatar użytkownika
VIP
Od: 22 mar 2017, 12:14
Zajmuję się: Multitasking

Napisano: 22 paź 2024, 7:24

ja to w szoku jestem, że ty w ogóle takie pytanie zadajesz, bo się należy jak psu buda...
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 23 paź 2024, 7:54

W związku z tym, że nie jestem wykazywana w sprawozdaniu resortowym MRiPS-06 "Wybrane jednostki organizacyjne pomocy społecznej i inne jednostki pomocy społecznej oraz zatrudnienie w systemie pomocy społecznej", w poz. "pozostali pracownicy" – nie mam prawa do dodatku. Z informacji uzyskanej od księgowej w tej pozycji nie wykazuje się osób zajmujących się świadczeniami rodzinnymi, funduszem. Pomoc materialna dla uczniów jest w mniejszym zakresie, na sekretariacie "tylko" zastępstwo, a akceptacja i podpisywanie przelewów bankowych oraz operacji gotówkowych jednostki podczas nieobecności kierownika OPS to też znikomy zakres, tak samo ocena zasobów pomocy społecznej, bo tam tylko wpisuję dane z naszego działu.
GOPSMO
Praktykant
Od: 21 paź 2024, 14:50
Zajmuję się: ŚR/FA

Napisano: 23 paź 2024, 8:02

GOPSMO pisze:
23 paź 2024, 7:54
W związku z tym, że nie jestem wykazywana w sprawozdaniu resortowym MRiPS-06 "Wybrane jednostki organizacyjne pomocy społecznej i inne jednostki pomocy społecznej oraz zatrudnienie w systemie pomocy społecznej", w poz. "pozostali pracownicy" – nie mam prawa do dodatku. Z informacji uzyskanej od księgowej w tej pozycji nie wykazuje się osób zajmujących się świadczeniami rodzinnymi, funduszem. Pomoc materialna dla uczniów jest w mniejszym zakresie, na sekretariacie "tylko" zastępstwo, a akceptacja i podpisywanie przelewów bankowych oraz operacji gotówkowych jednostki podczas nieobecności kierownika OPS to też znikomy zakres, tak samo ocena zasobów pomocy społecznej, bo tam tylko wpisuję dane z naszego działu.
No to niezły bullshit Ci pocisnęli... Nie byłem wykazany w sprawozdaniu resortowym MRiPS-06, głównie zajmuję się zadaniami zleconymi ale mam upoważnienia dyrektora do czynności pozwalających utrzymać działanie jednostki w okresie jego nieobecności (czyli można powiedzieć jak to ujęłaś znikomy zakres). Dodatek mam w pełnej wysokości.
Szarak
Awatar użytkownika
VIP
Od: 22 mar 2017, 12:14
Zajmuję się: Multitasking

Napisano: 23 paź 2024, 10:46

a wystarczyło dać dodatek wszystkim pracownikom i nikt by się nie musiał co chwilę pytać czy mu się należy czy nie, nerwów mniej, złości i wsyzstkiego
Alalala
Inspektor
Od: 05 sie 2016, 9:20
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x