DODATKI KDR

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
MKII
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

DODATKI KDR

Post autor: MKII »

witam mam pytanie do Was odnośnie dodatków czy dostajecie dodatek miesięcznie czy kwartalnie jak to u Was wygląda ja mam ok 30 wniosków i mam mieć zapłacone dopiero w grudniu z wyrównaniem hmmmmm, czy dostajecie miesięcznie np ilość wniosków np 30 X 8,93 = 267,90 i ta kwota miesięcznie? jak u Was to wygląda :?
Marjolka21

Re: DODATKI KDR

Post autor: Marjolka21 »

Ja mam dostać wyrównanie w grudniu, do tej pory mam 12 wniosków. Jak księgowa odetnie podatek i składki to nawet na waciki nie starczy. :cry:
Johny

Post autor: Johny »

ja tez mam mieć wyrównanie w grudniu... do tej pory mam 60 rodzin...
Gopsik01

Post autor: Gopsik01 »

U nas nie dostaniemy nawet 1 zł...
Johny

Post autor: Johny »

Gopsik01 pisze:U nas nie dostaniemy nawet 1 zł...
nie daj sie tak wycyckać...
MKII
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: MKII »

no nie bez przesady jakiś wolontariat :shock: nie dajcie się tak za free , ja czekam do XII i wtedy zobaczymy. a u innych jak jest, jeżeli możecie napiszczie jest ktoś kto dostajaje miesięcznie dodatek?
mkaz
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: mkaz »

zero
buźka

Post autor: buźka »

u nas też dopiero w grudniu będzie wyrównanie
magnolia

Post autor: magnolia »

Ja dostałam dodatek zadaniowy wypłacany każdego miesiąca = w planie mam 250 wniosków, prawie polowe już przyjęłam
Gopsik01

Post autor: Gopsik01 »

Powiedzieli, że cała dotacja poszła na druki i nie mają pieniędzy. Czyli nie dostaniemy nic tak jak za fundusz itp...
ODPOWIEDZ