Dodatki motywacyjne - 2025
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
Dodatki motywacyjne - 2025
Witam, może trochę nie na temat, ale czy otrzymaliście państwo dodatki motywacyjne? U mnie w Gminie jeszcze nie 

-
- Stażysta
- Zajmuję się: DM/ŚW/SR/FA
- Kontakt:
Re: Dodatki motywacyjne - 2025
A jakieś zmiany są? Bo z tego co się orientuję nie przysługuje nam dodatek motywacyjny 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
Ja oprócz dodatków mieszkaniowych mam inne zadania, które kwalifikują mnie do dodatku motywacyjnegoAnetaAnnaS. pisze: 11 lut 2025, 12:33 A jakieś zmiany są? Bo z tego co się orientuję nie przysługuje nam dodatek motywacyjny![]()
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Podobno budżet nie zatwierdzony na czas, wyrównanie ma być w lutymkamos90 pisze: 11 lut 2025, 12:47Ja oprócz dodatków mieszkaniowych mam inne zadania, które kwalifikują mnie do dodatku motywacyjnegoAnetaAnnaS. pisze: 11 lut 2025, 12:33 A jakieś zmiany są? Bo z tego co się orientuję nie przysługuje nam dodatek motywacyjny![]()
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DM/ŚW/SR/FA
- Kontakt:
A OK. Myślałam, że coś jest na rzeczy bo na forum DM poruszony tematkamos90 pisze: 11 lut 2025, 12:47Ja oprócz dodatków mieszkaniowych mam inne zadania, które kwalifikują mnie do dodatku motywacyjnegoAnetaAnnaS. pisze: 11 lut 2025, 12:33 A jakieś zmiany są? Bo z tego co się orientuję nie przysługuje nam dodatek motywacyjny![]()

Oprócz Dodatki motywacyjne - 2025 - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Komunukat Prezesa Głównego Urzędu Statystycznego
Fotowoltaika i pompa ciepła
Zmiana liczby osób wchodzących w skład gospodarstwa domowego
Dziełalność nierejestrowana
wezwanie do złożenia wyjaśnień
WSPÓLNY PRZEDPOKÓJ
PROSZĘ O POMOC - CZY PRAWIDŁOW LICZY SYGNITY? COS MI NIE PASUJE, JESTEM NOWA I NIE UMIEM ZNALEŹĆ BŁĘDU.
Jak postępujecie w sprawie ....
średnie wynagrodzenie w gospodarce narodowej -
DODATEK MIESZKANIOWY EMERYT
wniosek o DM a brak sposobności do wywiadu
ograniczenie wydatków do 50% ??
wypowiedzenie umowy najmu
wpis do CEEB
nadpłata dodatku
osoba niepełnosprawna a czynsz