donos - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 4    [ Posty: 36 ]

Napisano: 30 cze 2015, 9:27

hej dostalam donos do swiadczen rodzinnych na jedna z pan ktora pobiera rodzinne /pod donosem jest nazwisko/ , wezwalam
pania do wyjasnienia sprawy ktorej dotyczyl donos/ nastepnie przyszla ta pani do mnie niby co napisala to pismo i chce zebym pokazala jej to pismo ale przeciez ona nie jet strona w sprawie i jej nie pokazalam , a ona straszy mnie prokuratura ze bedzie badac podpis
osa

Napisano: 30 cze 2015, 9:40

czy dobrze zrobilam ze tej pani nie pokazalam tego pisma
osa

Napisano: 30 cze 2015, 9:41

Jeżeli widnieje samo nazwisko, to skąd wiesz i skąd wie ta Pani, że to właśnie Ona??? A jeżeli jest również imię, to skąd wiesz i skąd ta Pani wie, ze to właśnie Ona? "nie jeden pies Burek się nazywa".
A jeżeli jest również podany adres, to już nie jest donos. To jest informacja obywatelska, którą Ty musisz zweryfikować. :lol: :lol: :lol:
Gość

Napisano: 30 cze 2015, 9:42

przyszla Pani pod pretekstem zbadania czy jej podpis widnieje pod donosem?? gdyby to nie ona napisala to skad by wiedziala ze taki donos ktos napisal z jej naziwskiem???
bxbxbx

Napisano: 30 cze 2015, 9:48

bo ta pani ktorej ten donos dotyczyl podziekowala tej pani ktora niby to napisala i stad wiedziala mieszkamy w malej miejscowowsci i iwszyscy sie znaja zreszta ta co ten dodos niby napisala to jej sasiadka
osa

Napisano: 30 cze 2015, 9:48

Od osoby na którą był "donos".> Waciu dlaczego napisałaś na mnie donos? Ależ Krysiu, ja nie pisałam żadnego donosu. Waciu to idź do OPS i wyjaśnij sprawę. Poniał? :lol:
Gość

Napisano: 30 cze 2015, 9:50

cos w tym klimacie
osa

Napisano: 30 cze 2015, 9:51

tylko teraz ta wacia mi tu uchodzi i chce zobaczyb=c to pismo ktore ona niby napisala
osa

Napisano: 30 cze 2015, 9:52

osa pisze:bo ta pani ktorej ten donos dotyczyl podziekowala tej pani ktora niby to napisala i stad wiedziala mieszkamy w malej miejscowowsci i iwszyscy sie znaja zreszta ta co ten dodos niby napisala to jej sasiadka
A tak w ogóle, to Ty się zajmujesz donosem, czy swoja pracą? :o
Gość

Napisano: 30 cze 2015, 9:54

niestety teraz ten donos jest czescia mojej pracy
osa

Strona 1 z 4    [ Posty: 36 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x