Ja wysłałam i kazali mi po założeniu nowego rachunku wysłać korektę.pracownikUM20 pisze: ↑22 sty 2021, 15:14A jest ktoś taki, kto wysłał już wniosek z numerem konta które nie jest covidowe ?
Ja wysłałam i kazali mi po założeniu nowego rachunku wysłać korektę.pracownikUM20 pisze: ↑22 sty 2021, 15:14A jest ktoś taki, kto wysłał już wniosek z numerem konta które nie jest covidowe ?
wysłaneMilkafr pisze: ↑26 sty 2021, 10:02Hmm jakby to napisać?Czy istnieje możliwość żebym i ja dostała materiały ze szkolenia od jakiejś dobrej duszyczki?
![]()
Mój e-mail [email protected]
Ja również poproszę [email protected]Ewa2019 pisze: ↑19 sty 2021, 16:59Dzień dobry , ja również poproszę mądrzejszych o materiały ze szkolenia .Dziękuję Pozdrawiam[email protected]
Poproszę [email protected]aloj40 pisze: ↑26 sty 2021, 12:00Ja również poproszę [email protected]Ewa2019 pisze: ↑19 sty 2021, 16:59Dzień dobry , ja również poproszę mądrzejszych o materiały ze szkolenia .Dziękuję Pozdrawiam[email protected]
Jeżeli to nie kłopot również poproszę o przesłanie interpretacji, z góry dziękuję,mag027 pisze: ↑22 sty 2021, 20:52My dostaliśmy interpretację odnośnie tego, czy to zmniejszenie dochodu ma być spowodowane pandemią, czy nieważne jakim czynnikiem. Wnioskodawca ma udowodnić, że stracił lub obniżyły mu się dochody z powodu pandemii. Zmniejszenie dochodu z powodu np.utraty świadczenia rodzicielskiego nie podchodzi pod utratę dochodu do dodatku covidowskiego.