Agent Tomek ma haki na szefa CBA? Mariusz Kamiński: to nie szantaż
Logo dostawcy WP.PL | dodane 1 godzinę i 58 minut temu
AAA drukuj
- Jestem przekonany, że postępowanie przed sądem wykaże, że zarzuty wobec mnie były bezpodstawne. Jestem o to spokojny, bo moje działania były całkowicie legalne, a wręcz były moim obowiązkiem - decyzję sądu okręgowego o procesie w sprawie \"afery gruntowej\" komentuje Mariusz Kamiński (PiS), były szef CBA, w programie Wirtualnej Polski \"Z każdej strony\".
wiadomosci.wp.pl
\"Kamiński odniósł się również do opublikowanych zdjęć Tomasza Kaczmarka z nagim torsem nad walizką z pieniędzmi. - Agenci nie powinni robić sobie zdjęć \"na pamiątkę\" w trakcie czynności operacyjnych - powiedział. Dodał również, że to co mówi Kaczmarek o posiadaniu czegoś na obecnego szefa CBA nie można traktować jako szantaż, bo Kaczmarek podkreślił, że nigdy tego nie wykorzysta.
Wideo
materiaďż˝ wideo
Mariusz Kamiński: to polityczna broń atomowa PO
Ograniczanie wolności słowa, brak pluralizmu w mediach i autorytarne tendencje w obozie rządzącym do zwalczania opozycji - to zdaniem Mariusza Kamińskiego (PiS) największe zagrożenia dla demokracji w Polsce.\"
\"Marsz 13 grudnia ma wyruszyć spod pomnika Wincentego Witosa na warszawskim placu Trzech Krzyży o godzinie 18. Pierwszych demonstrantów gromadzących się w tej okolicy należy oczekiwać już parę godzin wcześniej. Trasa przemarszu jest prosta - marsz ma przejść Alejami Ujazdowskimi od placu Trzech Krzyży do pomnika Józefa Piłsudskiego przy Belwederze i tam ma się zakończyć przemówieniami około 19. W sumie manifestacja ma potrwać cztery godziny - od 16 do 20.\"
Oto wprowadzanie w błąd Marsz rozpoczął sie o18-tej zgodnie z zapowiedzią PiS i zakończył o godz.21-ej, pomimo dezinformacji nie zawiedli ludzie, ktorzy autobusami w zorganizowanych grupach przeszli zaplanowaną trasa pomimo minusowej temperatury i zimna idawadniajac tym samym, ze determinacja aby usunąc rzad Tuska narasta i knebel nie pomoże
oczywiście miało być, że autobusami w zorganizowanych grupach przyjechali z całej Polski pomimo trudnych warunków ( zimna) przez trzy godziny maszerowali wyznaczona trasa manifestując swoje niezadowolenie wobec rzadu Tuska