Dość tego! Do administratora i adama

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~!!

Re: Dość tego! Do administratora i adama

Post autor: ~!! »

Szydzisz ze wszystkiego.
~betta

Post autor: ~betta »

Gdybyś jeszcze potrafił szydzić! Tylko ci się wydaje, że szydzisz. Ośmieszasz się. Zauważ, że może 3 osoby z tobą dyskutują (ja zaraz kończę, bo jak wspomniałam, z durniami nie będę gadać), i to ciągle te same. Po południu już nikt sensowny nie pisze, bo nie ma o czym pogadać. Same bzdety. Zero pomysłów, brak propozycji rzutkich tematów. Wszystko się urywa, jak tylko próbujesz się wcinać, bo nie masz nic do powiedzenia.
Jedynie w godzinach pracy to forum żyje, tyle że wtedy nie każdy ma czas na dyskutowanie. Załatwiamy sprawy i do roboty. Takie jest m.in. zadanie forum, i nic ci do tego, skoro już z pomocy wyleciałeś. Nie przeszkadzaj, jeśli nic nie masz do powiedzenia. Albo podejmij dyskusję, a nie tylko obrzucanie błotem.
~betta

Do ~Adamobójcy
Oczywiście nie myślałam o Tobie pisząc, że po południu nikt sensowny nie pisze :)) Są nieliczne wyjątki, ale mnie się nie chce przebijać przez gupie posty więc unikam pisania. Żałując :(
~Adam

Post autor: ~Adam »

Kilka osób? Ja nie narzekam;)
Liczy się jakość:)

Zawsze mam tu co robić.
~betta

Jasne. Ty nie narzekasz. Dobre sobie. Baw się dobrze. Żegnam.
~Adam

Post autor: ~Adam »

Moje \"grzechy\" nie mieszczą się w żadnym forumowym regulaminie. Nie ma obrażania konkretnych osób. Nie ma nakłaniania do popełnienia przestępstwa. Przekleństwa także cą cwanie szyfrowane;)

Nie ma więc podstaw (w tym tych prawnych) do jakiegoś bana czy usunięcia z forum. Wszystko jest dopuszczalne jeśli dotyczy pomocy społecznej. Lubiane przez was pojęcie \"prowokacji\" też jest szerokie. Nie istnieje katalog działań podchodzących pod prowokacje.

Admin niczego nie zrobi bez namysłu. Nie jest głupi i nie ulega waszej zbiorowej histerii. Nie jest Łukaszenką.

Pamiętajcie też bana można ominąć. IP bywa zmienne. Karty sieciowe (mac) też lubią się podmieniać. To tak na marginesie;)
~Adamobojca

Post autor: ~Adamobojca »

Dzięki betta! :)
Emilka - mam nieco inny pogląd na politykę i polityków - być może ze względu na profil wykształcenia. Jeśli podejmujesz próbę wartościowania dokonań wschodnich decydentów, połóż na szali choćby pseudoautorytet w postaci laureata Nagrody Nobla - niejakiego Obamę, który OSOBIŚCIE decyduje o ZABIJANIU obywateli innych krajów. Lekceważąc prawo międzynarodowe ten Uznany Demokrata zatwierdza MORDERSTWA na obszarach poza jurysdykcja USA za pośrednictwem zbirów z JSOC. W wyniku TERRORYSTYCZNYCH ataków dronów zginęło kilkadziesieciu NIEWINNYCH cywili. A Demokratyczny rząd Polski dawał przyzwolenie na prowadzenie na terenie naszego kraju więzień i torturowania PODEJRZANYCH. Neguje takie pozoranctwo i kumoterstwo w wyniku którego jedni są wbrew logice okreslani jako autorytety a inni pomawiani o najgorsze zbrodnie. Sam decyduje Kto jest dla mnie autorytetem.
Mam wrażenie ze albo masz niezwykle naiwne postrzeganie swiata albo bierze w tobie gore duch fanatycznej prorzadowej konsomołki... ;)
Adam - raz jeszcze Cię informuje ze niektórzy Twoi oponenci z forum ukończyli cos bardziej prestiżowego niz \"prywatna szkółka\" która obsesyjnie wspominasz ludziom. Dla ułatwienia dodam że szkółka zaczyna sie na U a kończy na J... ;)
~user

Post autor: ~user »

Upierdliwy Adaś. Proponuję aby tym przydomkiem określać od dziś to socjopatyczne indywiduum trollujące na forum. NIE karmić TROLLA - hasło na dziś, jutro i pojutrze...na zawsze!
~betta

~Adamobójca
Heh, teraz wiem, skąd to zrozumienie :) Kto wie, może otarliśmy się o tę samą parafię kiedyś. Bardzo kiedyś ;)
~Adamobojca

Post autor: ~Adamobojca »

Betto! Doświadczeń z ocieraniem na terenie parafii nie mam. Nie ulegam tez najnowszym trendom przypominania sobie takiej traumy po ćwierćwieczu celem uzyskania odszkodowania ;) Ale w Smoczej Jamie bywam często... ;)
ODPOWIEDZ