Dość tego! Do administratora i adama - HYdE PaRK

Strona 7 z 12    [ Posty: 113 ]

Napisano: 03 sty 2014, 14:13

...nigdy nie uważałam, nie uznawałam nikogo za głupca i nie uważam nadal, ale jeśli byłam atakowana w sposób \" \"niecenzuralny\" - odpłacałam ..co nie jest oczywiście godne pochwały i wstydzę się tego.
Ale ja nie mogę uwierzyć i nadziwić się nadal, a mianowicie - że większość z Was tak źle odbiera drugiego - tylko dlatego ,bo ten mówi ,że w życiu zajmuje się czymś więcej niż tylko pracą socjalną- a tą widzi inaczej .
A już dawać tego przykłady - to zdaniem większości samochwalstwo- nie rozumiem zupełnie. I o to zazwyczaj idzie batalia ..to gdzieś wyście się \"wychowali \" ?

P.S Zrozumcie ja pracuje inaczej niż wy....zupełnie inaczej, mój ops dokładnie inaczej niż wasz!, ale tego też ktoś mnie uczył !!! i po to mnie wzięli- więc zamiast atakować - pytajcie jak ? a nie pożałujecie ;) w dobie zbliżających się zmian tym bardziej się przyda ;) ła

i co nieskromnie było ;)) uznacie -tak?

Ika - ja jestem Twoją fanką;)

~emilka

Napisano: 03 sty 2014, 14:28

Tymczasem klienci patrzą a wy kolejny dzień zamiast skupić się na tym o co walczycie podlewanie wątek poświęcony mojej skromnej osobie;)

Nikt was nie będzie szanował. Olewają was rząd, podatnicy, klienci. A będzie gorzej.
Dla obywateli jesteście pasożytami pielęgnującymi patologię i biedę.
~Adam

Napisano: 03 sty 2014, 14:29

fajnie się to wszystko czyta. To Ty jesteś głupia....., nie to On jest głupi, ale ja jestem bardziej wykształcona od Ciebie bo chodziłam do przedszkola a Ty nie....... film Sami swoi to pryszczyk przy niektórych spotach na tym forum..........
~olaf

Napisano: 03 sty 2014, 14:31

To kolejny Dzień świrów.
~Adam

Napisano: 03 sty 2014, 14:42

Aha. Czyli jednak Ty. Mocno przegiełaś bo Adamobójca bywa marudny i uszczypliwy ale takim kałem jak Ty nikomu nie wjechał. A Tobie na pewno. Pogniewanie się bo on uważa Putina za skutecznego polityka a Obama za hipokryte to dziecinada.
A nikt nie odbiera Cię źle bo poświęcasz się swojej pracy, tylko dlatego że sama nie akceptujesz faktu że inni mają obowiązki wobec rodziny, dzieci, zwierzat, pasje i zainteresowania które dla nich są ważniejsze niż los obcych którymi zajmują się zawodowo. Ty i nieliczni Tobie podobni chcieliby, aby permanentna inwigilacja, monitoring, poradnictwo, interwencje czy co tam jeszcze na nas zepchną zawłaszczyły nasz prywatny czas, myśli, energię a prywatne życie zostało podporządkowane pracy. I tu jest pies pogrzebany.
~Wkurzony

Napisano: 03 sty 2014, 14:52

Pamiętaj o swoim stanowisku w sprawie Wkurzony..- ale nie podszywaj się pod inny nick...nigdy

p.s
pominęłam dużo informacji podprogowych, a obraźliwych -pod moim adresem (w poście Adamobójcy ) - ..a metafora? być może .. wykracza poza\" kanony piękna języka polskiego \"- ale tylko trochę - jak się przyjrzeć Twoim wypowiedziom.

~emilka

Napisano: 03 sty 2014, 14:53

Wciągają cię Emilko w bagno.
Złap się szybko gałęzi.
~Adam

Napisano: 03 sty 2014, 14:58

....o \" Dzizus \" ;);); a skąd w moich poglądach politycznych wziął się Obama?- ja nawet nie znam gościa ;)

Ja wolę Adama;);)
~emilka

Napisano: 03 sty 2014, 15:00

tak więc wybywam z tematu ...racja;)
~emilka

Napisano: 03 sty 2014, 15:00

Emilko ten temat robi się nudny.
Pomówmy o kulturze. Podobno jeszcze w tym roku ma wyjść trzeci, ostatni Hobbit.
~Adam

Strona 7 z 12    [ Posty: 113 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x