Dość tego! Do administratora i adama
Dość tego! Do administratora i adama
Mam już dość tego forum które skutecznie zaśmieca Adam. Przestali tutaj zaglądać wartościowi mający wiedzę fachową ludzie-pracownicy pomocy.
Ta persona wg. mnie robi to celowo i na etacie. Kto mu za to zapłacił? Dość, że pomoc społeczna w majestacie prawa- jest przez górę do rozwałki to jeszcze podstawiony gość robi zadymę. Proszę kierować wszystkie jego głupie wpisy do Hyde.. Człowiek ma ogrom problemów w pracy z interpretacja gniotów i liczy na jakieś sensowne i merytoryczne wpisy a tu ciągle ten sam gość, zadymiarz. Tak bardzo komuś zależy na zgnojeniu jeszcze jedynego sensownego \'bastionu"? Przestańcie odpisywać na jego wypociny- wymiociny! Usuwać !!!!!
Ta persona wg. mnie robi to celowo i na etacie. Kto mu za to zapłacił? Dość, że pomoc społeczna w majestacie prawa- jest przez górę do rozwałki to jeszcze podstawiony gość robi zadymę. Proszę kierować wszystkie jego głupie wpisy do Hyde.. Człowiek ma ogrom problemów w pracy z interpretacja gniotów i liczy na jakieś sensowne i merytoryczne wpisy a tu ciągle ten sam gość, zadymiarz. Tak bardzo komuś zależy na zgnojeniu jeszcze jedynego sensownego \'bastionu"? Przestańcie odpisywać na jego wypociny- wymiociny! Usuwać !!!!!
Re: Dość tego! Do administratora i adama
Popieram akcję! Podbijajcie ten post!
Metoda jest prosta, zablokowac adres MAC tego barana i po sprawie!
Metoda jest prosta, zablokowac adres MAC tego barana i po sprawie!
Też tak uważam, większość wpisów Adama to trollowanie!
Jestem ZA przenoszeniem \"głupich\" wpisów do HP;)
Zauważ jednak że wątki które zakładam nie są głupie. Spójrz na ich nagłówki. Problemem jesteście WY ponieważ nie potraficie w nich mówić na temat. Robicie zamieszanie przez co temat schodzi na durną czasem nie związaną z pomocą społeczną dyskusję. Nie potraficie rozmawiać. Wszystko wam podchodzi pod prowokację.
Admin widzi jak to wygląda i dlatego już od kilku lat mnie tutaj toleruje. Mam wszak dobre chęci. Nie zakładam tematów po to by potem zrobić z nich melinę. Nie mam w sobie systemu samozniszczenia. Ty wy sprawiacie że mądre tematy są niszczone.
Kiedyś zrobię wam test i poda się za Anię lub Kasię. Bo widzę że reagujecie ostro nie na wątki tylko nika. Macie paskudne nastawienie. Od razu skupiacie się na opluwaniu a nie merytorycznej dyskusji. Nawet nie czytacie rozwinięć moich tematów.
Wątki o weekendzie i inne luźniejsze można wrzucić do HP. Tam też mam z kim gadać. Nie obrażę się. Reszta jednak powinna zostać. To WY decydujecie jaki kształt one uzyskają. Jest was więcej. Nauczcie się rozmawiać.
Zauważ jednak że wątki które zakładam nie są głupie. Spójrz na ich nagłówki. Problemem jesteście WY ponieważ nie potraficie w nich mówić na temat. Robicie zamieszanie przez co temat schodzi na durną czasem nie związaną z pomocą społeczną dyskusję. Nie potraficie rozmawiać. Wszystko wam podchodzi pod prowokację.
Admin widzi jak to wygląda i dlatego już od kilku lat mnie tutaj toleruje. Mam wszak dobre chęci. Nie zakładam tematów po to by potem zrobić z nich melinę. Nie mam w sobie systemu samozniszczenia. Ty wy sprawiacie że mądre tematy są niszczone.
Kiedyś zrobię wam test i poda się za Anię lub Kasię. Bo widzę że reagujecie ostro nie na wątki tylko nika. Macie paskudne nastawienie. Od razu skupiacie się na opluwaniu a nie merytorycznej dyskusji. Nawet nie czytacie rozwinięć moich tematów.
Wątki o weekendzie i inne luźniejsze można wrzucić do HP. Tam też mam z kim gadać. Nie obrażę się. Reszta jednak powinna zostać. To WY decydujecie jaki kształt one uzyskają. Jest was więcej. Nauczcie się rozmawiać.
Mam dość Adama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
I kto tu niszczy stronkę?

Do HP z tym rozszerzeniem.

Do HP z tym rozszerzeniem.
A ja go lubię. Gada mądrze choć prowokacyjnie:)
Faktycznie czasami Adam przegina czy też leci sobie równo, ale wolę pikantną zupę niż flaki w oleju
Oprócz Dość tego! Do administratora i adama - HYdE PaRK przeczytaj również:
Dlaczego jesteście takimi panikarzami?
GŁOSUJ NA PLATFORMĘ OKUPACYJNĄ
Jeszcze facet czy już baba?
do admina!
Uwaga znów w mopsie
ponownie WIŃSKO
Tempo pracy rządu
Minimalny dochód socjalny.
Ksiądz proboszcz już się zbliża...
Odpowiedź dla Adama
Wyspani już?