Dostawa sprzętu KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 21 z 23    [ Posty: 229 ]

Napisano: 18 lis 2015, 15:50

Właśnie, z kim kontaktować się o umowę ?
Miko09

Napisano: 18 lis 2015, 16:22

Miko09 pisze:Właśnie, z kim kontaktować się o umowę ?

doszłam do tego sama, i odpisali mi na maila i poinformowali że:
"umowy są w trakcie weryfikacji przez CRZL. Wysyłka nastąpi na koniec listopada 2015 r. (...)

więc na początku grudnia . powinny te umowy dotrzeć z tego tak wynika
eeeee

Napisano: 19 lis 2015, 12:11

Iks pisze:A mój jest w serwisie od 22 września :)
Jeszcze nie oddali. Ja wysłałem dwa tygodnie temu i już jest.
NTT Syftem sugeruje, że urządzenie było sprawne. Nie ma nic w stylu "dokonano naprawy/wymiany". Ale, tak jak w jednym z postów powyżej, zostało naprawione. Teraz działa a obraz rozmazany nie jest.
John Fazola

Napisano: 20 lis 2015, 10:57

Ponieważ serwis przestał odpowiadać na maile - macie jakieś info kto to nadzoruje, koordynuje po stronie ministerstwa albo gdzieś tam na górze? Żeby napisać maila przynajmniej, że serwis sobie bimba. A druga sprawa - zastanawiam się czy już nie zgłosić na policję zaboru mienia o - jakby nie patrzeć - znacznej wartości.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 08 gru 2015, 12:53

Dostaliście już umowy? Bo u mnie nadal cisza, a koniec roku się zbliża.
Basza

Napisano: 09 gru 2015, 12:10

a czy napisaliście do 1.12.2015 r. jakieś potwierdzenie o posiadaniu sprzętu zgodnie z umową użyczenia § 3 ust. 2???
olaa

Napisano: 09 gru 2015, 12:49

olaa pisze:a czy napisaliście do 1.12.2015 r. jakieś potwierdzenie o posiadaniu sprzętu zgodnie z umową użyczenia § 3 ust. 2???

Olaa ja tylko w casie bo było takie jednorazowe sprawozdanie + mailem dot. legalności oprogramowania bo chcieli zdjęcia, więcej nic nie wysyłałam.
aniulka

Napisano: 09 gru 2015, 13:05

aniulka pisze:
olaa pisze:a czy napisaliście do 1.12.2015 r. jakieś potwierdzenie o posiadaniu sprzętu zgodnie z umową użyczenia § 3 ust. 2???

Olaa ja tylko w casie bo było takie jednorazowe sprawozdanie + mailem dot. legalności oprogramowania bo chcieli zdjęcia, więcej nic nie wysyłałam.
Ja tjk wyżej
czika

Napisano: 09 gru 2015, 13:14

no ja też tylko tego maila ale przeczytaj w umowie że coś trzeba napisać, ale nie wiem czy spis z natury trzeba zrobić czy co
olaaa

Napisano: 09 gru 2015, 13:20

olaaa pisze:no ja też tylko tego maila ale przeczytaj w umowie że coś trzeba napisać, ale nie wiem czy spis z natury trzeba zrobić czy co

Tylko, że umowy dalej nie ma :/ a z kim można się kontaktować? Gdzie dzwonić?
czika

Strona 21 z 23    [ Posty: 229 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem