Mam propozycję. Jeżeli ktoś ma możliwość i chęć podzielić się jakimś wzorem czy poradą, proszę Was, róbmy to tutaj, na forum. Nie spamujmy adresami e-mail. Wiadomo, że każdy z Nas jest tutaj w wiadomym celu: znaleźć pomoc bądź udzielić pomocy innym. Pozdrawiam.
Mam propozycję. Jeżeli ktoś ma możliwość i chęć podzielić się jakimś wzorem czy poradą, proszę Was, róbmy to tutaj, na forum. Nie spamujmy adresami e-mail. Wiadomo, że każdy z Nas jest tutaj w wiadomym celu: znaleźć pomoc bądź udzielić pomocy innym. Pozdrawiam.
Najpierw Burmistrz upoważnia kierownika a później kierownik występuje z upoważnieniami dla pracowników? I te upoważnienia idą do administratora który daje dostęp do CEEB? Czy jak to wygląda?
Ja się logowałam do ZONE. Jak miało się dostęp do CEEB to można się zalogować do ZONE tylko trzeba zmienić hasło na inne. Instrukcje przyjdą na maila. Na razie nic tam specjalnie nie ma, pojawi się pewnie po 18 września.
i jak tam u was? ja tam w zone nic nie widzę, poza tym co było, gdzie to wprowadzać ech