dot. programu pomoc państwa w zakresie dożywiania - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 14 sty 2014, 11:50

Mam problem , Prosżę mi podpowiedzieć czym się różni świadczenie pieniężne na zakup posiłku, a świadczenie pieniężne na zakup żywności. Pozdrawiam
~monika

Napisano: 14 sty 2014, 11:54

O Boże kochany jak ty pracujesz jak takich rzeczy nie wiesz
~magda

Napisano: 14 sty 2014, 12:02

zakup posiłku to konkretny posiłek zakupiony np. w barze, a na zakup żywności - to na zakup różnych produktów żywnościowych, z których gotuje się m.in. posiłek
~Ryska

Napisano: 14 sty 2014, 12:04

A napiszcie coś na temat nowej podstawy prawnej na dożywianie: zmienił się program, ale ustawa i rozporządzenia do niej zostają te same?
~AAA

Napisano: 14 sty 2014, 12:22

Ryska to rozumiem , tylko jakie to ma odzwierciedlenie w aktach sprawy. Mój problem powstał w związku z wypełnianiem wniosku na dożywianie, bo ubiegam sie o zmniejszenie udziału własnego. I ma to % znaczenie. Ale jeżeli ja przyznam zasiłek celowy na posiłek i muszę zbierać potwierdzenia wykupowania tego posiłku w barze przez wnioskodawcę to nie chcę sama się ładować w dodatkowe problemy. Jestem nowa i rozumiałam jakoby temat, ale przy wypełnianiu wniosku dało mi to do myślenia.
Przecież obiad wykupiony w barze to normalnie posiłek. Bar nas obciąża kosztami. pozdrawiam
~monika

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x