Dot. ZETO Koszalin

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
Pola28`

Dot. ZETO Koszalin

Post autor: Pola28` »

Witam, czy jest tu ktoś kto pracuje na ZETO-wskim programie ? Mam nową wersję bez wyjaśnień i nie wiem jak mam zmienić kwoty śp, a jutro muszę przekazać listy do księgowości...
ania33

Re: Dot. ZETO Koszalin

Post autor: ania33 »

Ja właśnie zainstalowałam i musisz po prostu przez zmianę decyzji i będa nowe kwoty
Pola28`

Faktycznie, dzięki wielkie :) Ale zmienia tylko na 800 zł a piszesz na decyzji od razu wszystkie 3 zmiany ?
ania33

Post autor: ania33 »

Zmiana jest na wszystkie 3 kwoty tylko że od razu jest że 800 więc wstawiłam że do 31.12.2014 i pózniej wyskoczyła reszta juz w decyzji
izuch

Post autor: izuch »

ja jeszcze czekam aż mi informatyk się obudzi :)
ewa30

Post autor: ewa30 »

dobrze wiedziec ze ktos ma zeto
Pola28`

Ja instaluje sama, ale zawsze są wyjaśnienia jak to ugryźć a tym razem nic :) wyjątkowo mi się spieszy bo jutro muszę oddać listy, a jeśli nie wypłacę to mnie zjedzą WSZYSCY :)
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iks »

We wniosku nie widać zmiany, dopiero trzeba zrobić decyzję zmieniającą i wtedy przelicza i wrzuca od razu trzy kwoty w treść decyzji (i potem z poziomu wniosku też jest to widoczne).
Walka z wiatrakami since 1998.
heahe

Post autor: heahe »

program przyznaje na czas trwania orzeczenia , tak ma być?????
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iks »

No a jak inaczej? Masz podstawy do przyznania w inny sposób?
Walka z wiatrakami since 1998.
ODPOWIEDZ