Dotacja na obslugę
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR,ŚW,DS
- Kontakt:
Dotacja na obslugę
Czy wyplaciliscie juz swiadczenia oraz czy dostaliscie jakieś dodatki lub nagrody zgodnie z rozporzadzeniem??
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Re: Dotacja na obslugę
wypłaciliśmy, ale nie dostaliśmy (w zeszłym roku również nic)
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Św/ śR
- Kontakt:
Dostaliście juz dotacje na wypłatę świadczenia ?? my dopiero 4 sierpnia zapotrzebowanie robimy i w sierpniu wypłata
-
- Stażysta
- Kontakt:
my dostalismy juz 2 razy dotacje na wyplate swiadczenia
-
- Stażysta
- Kontakt:
A jesli moge zapytac gdzie składacie zapotrzebowanie skoro jest tak wcześnie ? i na jakiej zasadzie zapotrzebujecie skoro niejest pewne ile osob złozy ??

-
- Stażysta
- Kontakt:
maagdalenaa848 pisze: 22 lip 2020, 14:57A jesli moge zapytac gdzie składacie zapotrzebowanie skoro jest tak wcześnie ? i na jakiej zasadzie zapotrzebujecie skoro niejest pewne ile osob złozy ??![]()
zapotrzebowanie robilismy juz koniec maja/czerwiec. zalozylismy liczbe na podstawie danych z zeszlego roku.
u nas klienci wydzwaniali juz okolo 10 lipca o wyplaty wiec nie bylo opcji wyplacic im dopiero w sierpniu, zwlaszcza ze staramy sie rozpatrywac wnioski na biezaco
-
- Stażysta
- Kontakt:
jest wogole taka możliwosc? ja mam taka informacje iz po zakończeniu kazdego miesiąca , do 4 dnia kazdego miesiąca następnego należy złozyc w CAS zapotrzebowanieaasssddd pisze: 22 lip 2020, 15:05maagdalenaa848 pisze: 22 lip 2020, 14:57A jesli moge zapytac gdzie składacie zapotrzebowanie skoro jest tak wcześnie ? i na jakiej zasadzie zapotrzebujecie skoro niejest pewne ile osob złozy ??![]()
zapotrzebowanie robilismy juz koniec maja/czerwiec. zalozylismy liczbe na podstawie danych z zeszlego roku
-
- Stażysta
- Kontakt:
maagdalenaa848 pisze: 22 lip 2020, 15:08jest wogole taka możliwosc? ja mam taka informacje iz po zakończeniu kazdego miesiąca , do 4 dnia kazdego miesiąca następnego należy złozyc w CAS zapotrzebowanieaasssddd pisze: 22 lip 2020, 15:05maagdalenaa848 pisze: 22 lip 2020, 14:57A jesli moge zapytac gdzie składacie zapotrzebowanie skoro jest tak wcześnie ? i na jakiej zasadzie zapotrzebujecie skoro niejest pewne ile osob złozy ??![]()
zapotrzebowanie robilismy juz koniec maja/czerwiec. zalozylismy liczbe na podstawie danych z zeszlego roku
dziwne. my rok temu pierwsze wyplaty realizowalismy juz 7 lipca...
-
- Stażysta
- Kontakt:
W CAS skladacie zapotrzebowanie??aasssddd pisze: 22 lip 2020, 15:10maagdalenaa848 pisze: 22 lip 2020, 15:08jest wogole taka możliwosc? ja mam taka informacje iz po zakończeniu kazdego miesiąca , do 4 dnia kazdego miesiąca następnego należy złozyc w CAS zapotrzebowanieaasssddd pisze: 22 lip 2020, 15:05maagdalenaa848 pisze: 22 lip 2020, 14:57
A jesli moge zapytac gdzie składacie zapotrzebowanie skoro jest tak wcześnie ? i na jakiej zasadzie zapotrzebujecie skoro niejest pewne ile osob złozy ??![]()
dziwne. my rok temu pierwsze wyplaty realizowalismy juz 7 lipca...
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
wszystko zależy od województwa
my dostaliśmy 6300 zł szał ale wypłacone
zrobiliśmy zapotrzebowanie ale kasy brak
my dostaliśmy 6300 zł szał ale wypłacone
zrobiliśmy zapotrzebowanie ale kasy brak
Oprócz Dotacja na obslugę - Dobry Start (300+) przeczytaj również:
DOBRY STRAT DLA UCZNIA NA PRAKTYKACH ZAWODOWYCH