dowcip - HYdE PaRK

Strona 5 z 6    [ Posty: 55 ]

Napisano: 31 lip 2011, 1:23

gaja, jak to nie ma o czym rozmawiać, czyżby była jakaś granica tolerancji? he he
~Łukasz

Napisano: 31 lip 2011, 1:33

łukaszku, po którym piwie to już jesteś, że tak bełkoczesz znów? nijak nie sposób cię zrozumieć.
~czarny piotruś

Napisano: 31 lip 2011, 2:22

ciemny piotrusiu
to tylko twój problem ze zrozumiemiem czytanego tekstu. Nic innego. Nie przejmuj się.
~Łukasz

Napisano: 31 lip 2011, 2:31

chyba ty masz problem z czytaniem, jeśli nawet nicka mojego nie potrafisz poprawnie przeczytać, niemoto.
~czarny piotruś

Napisano: 31 lip 2011, 13:27

może niepoprawnie przeczytałem, przepraszam,
całe szczeście że zinterpretowałem dobrze ;-)
~Łukasz

Napisano: 31 lip 2011, 13:36

byłeś po prostu blisko, czerń jest ciemnym kolorem. nie masz się czym cieszyć chłopczyku.
~czarny piotruś

Napisano: 31 lip 2011, 14:20

a m,oże powrócisz do dyskusji z betta o pokl -u skończyły ci się cudze argumenty i du pa - specjalisto od niczego (jak dzibar) i
jakąż to wielki niespecjalista politolog uczelnie skończył, na które cudze argumenty jako własne uczyli przytaczać
~do Łukasza

Napisano: 31 lip 2011, 14:30

Łukaszu z Dz.........yc
tu są twoje poglądy - z ciekawości przeczytałam co pisałeś wcześniej - jak ktoś poradził feministki w wyszukiwarkę - nie będę z kimś takim więcej rozmawiała.

https://www.ops.pl/forum.php?page=4&cmd= ... ategory=42
~gaja

Napisano: 31 lip 2011, 17:53

oooo!
proszę, kimś takim.

A Ty co, lepsza jesteś, czy jak? Bo inna z pewnością, ale to akurat jest normalne.
~Łukasz

Napisano: 31 lip 2011, 17:59

do Łukasza

czep się tramwaju. Jakoś niczego nowego nie piszesz od dłuższego czasu na tym forum. No ale cóż jak to mówi przysłowie: z pustego to i Salomon nie naleje.

I jak zwykle wcinasz się z inną gadką, niż temat dyskusji. Ty w ogóle umiesz mówić na temat?
~Łukasz

Strona 5 z 6    [ Posty: 55 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem