Nieprawda, mówił o tym w kontekście dokonań rządu PIS, użył nawet określenia "nieszczęsnego becikowego".~o~ pisze:a na debacie BRONEK się chwalił ,że to ON wprowadził becikowe
też zwróciłam uwagę na to "nieszczęsne"kronos79 pisze:Nieprawda, mówił o tym w kontekście dokonań rządu PIS, użył nawet określenia "nieszczęsnego becikowego".~o~ pisze:a na debacie BRONEK się chwalił ,że to ON wprowadził becikowe
Jak mają robić takie głupoty to lepiej niech nic nie robią. Nie da się podnieść płac, socjalu, wsparcia państwa itd. jednocześnie obniżając podatki. Nie da się. Albo wysokie podatki, porządne płace w budżetówce, wysoki socjal, działająca policja i służba zdrowia + te wszystkie drogi, dróżki i uliczki, albo niskie podatki i nic nie działa tak jak powinno. Przede wszystkim trzeba stopniowo skończyć z przywilejami pewnych grup zawodowych i społecznych, zlikwidować KRUS, fundusz kościelny, religię w szkołach, wprowadzić dodatkowe stawki podatkowe dla lepiej zarabiających, wprowadzić przepisy które pozwolą skutecznie ścigać firmy które uciekają z podatkami za granice, ograniczyć liczbę posłów w sejmie do 100 i takie tam inne. Do tego wzmocnienie uprawnień PIP i egzekwowanie zapisów kodeksu pracy - na początek wystarczy. Można jeszcze zalegalizować nierząd i miękkie narkotyki, oczywiście obłożyć to podatkami. Konieczna jest przebudowa systemu pomocy społecznej + okolicznych, jak świadczenia rodzinne... nie chce mi się dalej gadać. Chyba jednak Bronisław, pis pewnie długo nie porządzi, ale sprzątać po nich będzie trzeba przez dekady. Mam nadzieję, że do wyborów alternatywa będzie dostrzegalna.west pisze:Obniżyli CIT, składkę rentową, wprowadzili zwrot akcyzy dla rolników, becikowe, Giertych w szkole trochę namieszał i w oświacie przez kilka lat były programowe podwyżki. Się działo.
Poziom wypowiedzi adekwatny do inteligencji, jeżeli takich wyborców mamy to nawet wyników wyborów nie trzeba fałszowaćIZA.. pisze:A ja WYBIORĘ BRONKA![]()
BRONEK, BRONEK,
![]()
![]()
Lepiej to niż Pisowskie wojna z ruskimi i sprzedaż Polski
![]()
![]()
![]()
Duda morda z dupy zrobiona SZTUCZNY KEN!
![]()
![]()
![]()
![]()
NIKT NIE ZASŁUGUJE NA MÓJ GŁOS ALE JAK TRZEBA TO JUŻ OSTATECZNIE BRONISŁAW
![]()
LEPIEJ NIE BĘDZIE ALE I KONFLIKTU NIE
Błagam.Elmer pisze:Iks - krzywa Lafera się kłania.