https://www.psychiatria.pl/forum/mania-p ... 991/1.htmldzibar pisze:ale temat postu jest o mnie i świadczy o bardzo dużym zainteresowaniu moją osobą - wykraczającym poza normalne zachowanie - to wręcz wygląda na nękanie, a więc zachowanie karalne
A czy mamusia lub babcia, bo już nie pamiętam która, nie mówiła pani, że wiedza książkowa do niczego nie jest przydatna, jeśli człowiek nie potrafi samodzielnie myśleć? Naczyta się pani definicji i formułek ale nie potrafi pani samodzielnie myśleć. Wie pani, zbrodniarze komunistyczni też stosowali prawo i również wmawiali społeczeństwu, że postępują zgodnie z nim. Wierzy im pani? Czy ja nazywając ich zbrodniarzami wypisuję absurdy?Anioł pisze: - Proszę się zapoznać z podstawami i suicydologii i kryminologii i ewentualnie wtedy podjąć tezę o DOMNIEMANIE popełnienia zbrodni ..proszę Państwa nie wolno rozpisywać takich absurdów. Dajcie państwo spokój z tym określeniem " seryjny samobójca". Samobójstwo to akt zamachu na własne życie- dokonany lub niedokonany czyn samozniszczenia...najprościej ujmując, jaki seryjny samobójca.