dzień prac.socjalnego - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 4    [ Posty: 40 ]

Napisano: 19 lis 2013, 12:51

a co z naszymi nagrodami
~ewa

Napisano: 20 lis 2013, 17:16

A ja jutro mam imieniny męża i zawsze w ten dzień świętuje.
~magda

Napisano: 20 lis 2013, 18:19

Jutro jest dzień włodarzy miejskich i kierowników a nie socjalnych. To kierownicy otrzymują tego dnia najwięcej. To im ściskają ręce i to oni otrzymują konkretne pieniądze.

Socjalny często tylko dostaje ciacho a w nie jednym mopsie po jego zjedzeniu musi dalej bakać w teren.
Kierownik natomiast idzie pić.

Ja zawsze starałem sie na ten dzień wciąć wolne. Ta sztucznie wygenerowana atmosfera była żałosna.
~Adam

Napisano: 20 lis 2013, 19:24

U mnie kierownik nie dał nic i z rozbrajajacym uśmiechem wyznał, że nie może bo wójt nie pozwolił.
Prawda wygląda tak, że nic nie robi a nagrody byłyby dla pracowników socjalnych za \"zrealizowane kontrakty\".
Jak kierownik się nie nachapie to nikomu nie da.
Skur...
~gość

Napisano: 20 lis 2013, 19:39

Jak nic potrzebna nowa ustawa. Z tego co wiem to MPiPS oraz marszałek przyznają nagrody na wybitne osiagnięcia w pracy, tak jest tez w gminie. Za działalność wykraczajacą poza zwykły schemat. I tak powinno być, bo czasy- wszystkim nagrody za to że są na liscie zakładu, dawno minęły. Tylko czy pr. socjalni to zauważyli.
~Krzych

Napisano: 20 lis 2013, 19:45

Zrealizowane zostały skutecznie kontrakty socjalne, na które przyszły pieniądze z UW jako motywacja dla pracowników socjalnych, którzy je prowadzili. Pieniędzmi dysponuje kierownik. Poszły na utrzymanie ośrodka.
Chyba nie wiesz czym jest pozytywnie zakończony kontrakt i ile pracy wymaga skoro piszesz takie bzdety.
~gość

Napisano: 20 lis 2013, 19:46

Zrealizowane zostały skutecznie kontrakty socjalne, na które przyszły pieniądze z UW jako motywacja dla pracowników socjalnych, którzy je prowadzili. Pieniędzmi dysponuje kierownik. Poszły na utrzymanie ośrodka.
Chyba nie wiesz czym jest pozytywnie zakończony kontrakt i ile pracy wymaga skoro piszesz takie bzdety.
~gość

Napisano: 20 lis 2013, 19:50

Nie wszyscy piszą kontrakty.
~Adam

Napisano: 20 lis 2013, 20:35

Trochę jak pracownik socjalny ;)
Guardian Angel - Anioł stróż
https://www.youtube.com/watch?v=Mlz6VKOfjeY
~pracownik socjalny

Napisano: 20 lis 2013, 21:06

21 listopada br. o godzinie 11.00 w Sali Ludwikowskiej w Polonia Pałace Hotel w Warszawie (wejście od. Al. Jerozolimskich 45) zostaną wręczone nagrody Ministra Pracy i Polityki Społecznej za wybitne, nowatorskie rozwiązania w zakresie pomocy społecznej w roku 2013.
angoc

Strona 1 z 4    [ Posty: 40 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x