Dziwny telefon - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 29 lip 2014, 11:37

Otrzymaliśmy w Ośrodku telefon od kobiety, która wypytywała się o ukaranie sprawcy i o to czy skacząc z wieżowca można się zabić. Nie chciała nic powiedzieć skąd jest, gdzie się znajduje, udało się tylko dowiedzieć, że ma problemy z szefem w pracy. Głos tej kobiety sugeruje, że jest to albo ciężka depresja albo jest pod wpływem jakiś środków uspokajających. Po kilku telefonach nic nie udało się ustalić. Dzisiaj zadzwoniła, że nie chce żebyśmy się z nią kontaktowali (podała adres poczty elektronicznej). Jednak uważam, że coś dzieje się z tą dziewczyną i nie wiem co mogę dla niej zrobić bo na każde pytanie odpowiada to nie istotne lub czy to ważne.
ANIA111

Napisano: 29 lip 2014, 12:24

powiadomcie policje
Nataliaaa

Napisano: 29 lip 2014, 13:28

ANIA111 czy kontaktujecie się z tą kobietą mailowo? z jakiego regionu jesteście?
Jowita

Napisano: 29 lip 2014, 13:42

Policja już wie, tak mailowo pisaliśmy ale zadzwoniła i powiedziała, że nie chce żeby do niej pisać.
ANIA111

Napisano: 29 lip 2014, 13:56

Policja szybko ją namierzy za pomocą adresu IP. Ania111 z jakiego jesteście regionu??
Jowita

Napisano: 29 lip 2014, 14:00

Może i tak tylko nie poinformują nas i chyba jeszcze tego nie zrobili a dziewczyna ewidentnie potrzebuje wsparcia. Chciałabym do niej napisać ale boję się pogorszyć sytuację bo wyraźnie powiedziała, żeby do niej nie pisać. Z podlaskiego
ANIA111

Napisano: 29 lip 2014, 14:24

Spróbuj do niej napisać - zobaczysz co napisze i czy w ogóle odpisze, myślę że ona na to czeka. Proszę daj znać na forum jak sie sprawa zakończy.
jowita

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x