E Papieros - gdzie kupić ? - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 31 sty 2014, 19:12

witam - chce zakupić sobie e papierosa. Problem polega na tym ,że nie wiem w jakim sklepie online dokonać zakupu.
Czy możecie jakoś mi pomóc ?
~marcinwu

Napisano: 02 lut 2014, 16:11

ja kupuje w intersmoker. Mają najniższe ceny, duży wybór, sklep działa bardzo prężnie.
Polecam
~tomek

Napisano: 02 lut 2014, 16:49

palący i kierujący, nie polecam, po wypaleniu czas krótki pod wpływem alkoholu, a nie ma tłumaczenia po czym był wpływ
~...

Napisano: 04 lut 2014, 18:23

nie no w czasie prowadzenia auta palić nie można.
Tak samo rozmawiać przez telefon itp
~tomek

Napisano: 04 lut 2014, 19:46

Ja ci załatwię ze wschodu bez akcyzy.
~Adam

Napisano: 05 lut 2014, 16:12

tak ;) nie no wolę palić coś co ma jakiś certyfikat/ różnie to bywa z tym wschodem.
No pierwsze godziny epapierosa + olejku smakowego z intersmoker są za mną;) pozytywnie to wszystko wyszło :)
~tomek

Napisano: 22 lut 2014, 14:00

Palę e papierosa już dobre pół roku. Odszedłem całkowicie od zwykłych fajek sporo pomógł mi e papieros. Co do sklepów jest ich w brud.
Jednak ktoś już napoczął temat i pisał chyba o intersmoker. Sklep działa dosyć prężnie w sieci i nie tylko.
Niska cena przyciąga klienta plus jakie gratisy tym bardziej
~Wiktorw

Napisano: 25 lut 2014, 15:32

e papieros jest bardzo dobrym zamiennikiem zwykłych papierosów. Zakup tego sprzętu wiąże się z niskimi kosztami eksploatacji. Zakup olejków jest także małym wydatkiem. Kolega podał sklep intersmoker. Można tam nabyć ciekawe wersje e papierosów w niskich cenach. Pozdrawiam
~dus

Napisano: 25 lut 2014, 23:30

no zobaczcie co wy wygadujecie? e papieros jest dobrym zamiennikiem zwykłych papierosów..zakup sprzętu wiąże się z małymi kosztami eksploatacji ....co za bzdury.
albo palisz albo nie palisz ! Nie stać cię - to nie pal. Jakieś olejki, duperelki...wersje w niskich cenach . Kity sobie wciskacie- dziecinada.
~emilka

Napisano: 26 lut 2014, 15:36

lepiej palić trawkę.
~Adam

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem