E Papieros - gdzie kupić ?

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~marcinwu

E Papieros - gdzie kupić ?

Post autor: ~marcinwu »

witam - chce zakupić sobie e papierosa. Problem polega na tym ,że nie wiem w jakim sklepie online dokonać zakupu.
Czy możecie jakoś mi pomóc ?
~tomek

Re: E Papieros - gdzie kupić ?

Post autor: ~tomek »

ja kupuje w intersmoker. Mają najniższe ceny, duży wybór, sklep działa bardzo prężnie.
Polecam
~...

Post autor: ~... »

palący i kierujący, nie polecam, po wypaleniu czas krótki pod wpływem alkoholu, a nie ma tłumaczenia po czym był wpływ
~tomek

nie no w czasie prowadzenia auta palić nie można.
Tak samo rozmawiać przez telefon itp
~Adam

Post autor: ~Adam »

Ja ci załatwię ze wschodu bez akcyzy.
~tomek

tak ;) nie no wolę palić coś co ma jakiś certyfikat/ różnie to bywa z tym wschodem.
No pierwsze godziny epapierosa + olejku smakowego z intersmoker są za mną;) pozytywnie to wszystko wyszło :)
~Wiktorw

Post autor: ~Wiktorw »

Palę e papierosa już dobre pół roku. Odszedłem całkowicie od zwykłych fajek sporo pomógł mi e papieros. Co do sklepów jest ich w brud.
Jednak ktoś już napoczął temat i pisał chyba o intersmoker. Sklep działa dosyć prężnie w sieci i nie tylko.
Niska cena przyciąga klienta plus jakie gratisy tym bardziej
~dus

Post autor: ~dus »

e papieros jest bardzo dobrym zamiennikiem zwykłych papierosów. Zakup tego sprzętu wiąże się z niskimi kosztami eksploatacji. Zakup olejków jest także małym wydatkiem. Kolega podał sklep intersmoker. Można tam nabyć ciekawe wersje e papierosów w niskich cenach. Pozdrawiam
~emilka

Post autor: ~emilka »

no zobaczcie co wy wygadujecie? e papieros jest dobrym zamiennikiem zwykłych papierosów..zakup sprzętu wiąże się z małymi kosztami eksploatacji ....co za bzdury.
albo palisz albo nie palisz ! Nie stać cię - to nie pal. Jakieś olejki, duperelki...wersje w niskich cenach . Kity sobie wciskacie- dziecinada.
~Adam

Post autor: ~Adam »

lepiej palić trawkę.
ODPOWIEDZ