E Papieros - gdzie kupić ?
E Papieros - gdzie kupić ?
witam - chce zakupić sobie e papierosa. Problem polega na tym ,że nie wiem w jakim sklepie online dokonać zakupu.
Czy możecie jakoś mi pomóc ?
Czy możecie jakoś mi pomóc ?
Re: E Papieros - gdzie kupić ?
ja kupuje w intersmoker. Mają najniższe ceny, duży wybór, sklep działa bardzo prężnie.
Polecam
Polecam
palący i kierujący, nie polecam, po wypaleniu czas krótki pod wpływem alkoholu, a nie ma tłumaczenia po czym był wpływ
nie no w czasie prowadzenia auta palić nie można.
Tak samo rozmawiać przez telefon itp
Tak samo rozmawiać przez telefon itp
tak
nie no wolę palić coś co ma jakiś certyfikat/ różnie to bywa z tym wschodem.
No pierwsze godziny epapierosa + olejku smakowego z intersmoker są za mną;) pozytywnie to wszystko wyszło

No pierwsze godziny epapierosa + olejku smakowego z intersmoker są za mną;) pozytywnie to wszystko wyszło

Palę e papierosa już dobre pół roku. Odszedłem całkowicie od zwykłych fajek sporo pomógł mi e papieros. Co do sklepów jest ich w brud.
Jednak ktoś już napoczął temat i pisał chyba o intersmoker. Sklep działa dosyć prężnie w sieci i nie tylko.
Niska cena przyciąga klienta plus jakie gratisy tym bardziej
Jednak ktoś już napoczął temat i pisał chyba o intersmoker. Sklep działa dosyć prężnie w sieci i nie tylko.
Niska cena przyciąga klienta plus jakie gratisy tym bardziej
e papieros jest bardzo dobrym zamiennikiem zwykłych papierosów. Zakup tego sprzętu wiąże się z niskimi kosztami eksploatacji. Zakup olejków jest także małym wydatkiem. Kolega podał sklep intersmoker. Można tam nabyć ciekawe wersje e papierosów w niskich cenach. Pozdrawiam
no zobaczcie co wy wygadujecie? e papieros jest dobrym zamiennikiem zwykłych papierosów..zakup sprzętu wiąże się z małymi kosztami eksploatacji ....co za bzdury.
albo palisz albo nie palisz ! Nie stać cię - to nie pal. Jakieś olejki, duperelki...wersje w niskich cenach . Kity sobie wciskacie- dziecinada.
albo palisz albo nie palisz ! Nie stać cię - to nie pal. Jakieś olejki, duperelki...wersje w niskich cenach . Kity sobie wciskacie- dziecinada.
Oprócz E Papieros - gdzie kupić ? - HYdE PaRK przeczytaj również:
film - Wałęsa Człowiek z nadziei
kto tego chce?
Czemu jawnie wrabiają Trynkieiwcza?
Błagam o pomoc,na prawdę błagam.
Gdzie jest muzyka w hydeparku?
sonisphere 2014
dlaczego nikt nie zechciał mi pomóc
News
Lody Sawickiej na Śląsku
Wybaczamy ale nie zapominamy
Masz ciepło w domu i przytulnie a ja