EFS dla OPS cz. XI - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 11 z 31    [ Posty: 310 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 14 sty 2014, 18:28

jaką macie metodoligię kosztów pośrednich?
~Ola

Napisano: 17 sty 2014, 12:26

Jaką polecacie szkołę/uczelnię, aby uzyskać tytuł pracownika socjalnego? Proszę o poradę...
~ela

Napisano: 20 sty 2014, 10:27

Witam. Czy zdarzyło się komuś aby w projekcie w jednym roku mieć jednego z małżonków a w kolejnym objąć wsparciem drugiego i to z nim podpisac kontrakt? Dodam, ze chciałabym męża uczestniczki z 2013 r. objać szerszym wsparciem, np: doradztwem zawodowym, kursem podnąszącym kwalifikacje - bo z tego nie mógł skorzystac uczestnicząc z żoną w terapii małżenskiej w 2013 r? Pozdrawiam
~honorata

Napisano: 20 sty 2014, 15:16

.
~.

Napisano: 20 sty 2014, 23:00

~honorata
Tak, rekrutujemy w ten sposób. Nigdzie nie spotkałam się z interpretacją, że to niedopuszczalne.
~betta

Napisano: 21 sty 2014, 12:23

do betta \"uwolnienia ekspresji\" osoby/rodziny, by mogła stać się podmiotem systemu wsparcia\" to bardzo ciekawie brzmi a co tak naprawde oznacza?
~ola

Napisano: 21 sty 2014, 20:59

~ola
To jest cytat. Czytałam to w założeniach do zmian ustawy o pomocy społecznej. Lepiej nie próbować się domyślać, co to znaczy :))
~betta

Napisano: 23 sty 2014, 15:50

planujemy zrobić punkt porad, ale za bardzo nie wiem jak się zabrać za to, czy robić ogłoszenie na nabór specjalistów ?chcemy zatrudnić prawnika psychologa terapeutę, w zależności na jakie usługi będzie zapotrzebowanie, a wtedy lista i czas porady z jakim problemem ale bez imienia i nazwiska. Macie jakieś doświadczenia podzielcie się z góry dziękuję.
~Iga

Napisano: 24 sty 2014, 14:33

Możecie mi powiedzieć, jak to jest z tymi upoważnieniami do przetwarzania danych osobowych uczestników? Chodzi o to, że upoważnienie (według wzoru) nazywa się: Upoważnienie do przetwarzania danych osobowych w zbiorze podsystem monitorowania EFS 2007, czyli co? To tylko dla osób pracujących w PEFS, czy dla całego personelu projektu, który ma do czynienia z danymi osobowymi np. księgowa wypłacająca zasiłki.
~Renatka

Napisano: 27 sty 2014, 10:57

~Renatka
Jak sama nazwa wskazuje chodzi tylko o osoby, które wprowadzają dane do PEFS
~ktw

Strona 11 z 31    [ Posty: 310 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x