EFS dla OPS cz. XI
Re: EFS dla OPS cz. XI
~basia
Masz rację. No to nie zdążę. Ciekawe czy później się da to zrobić czy coś zablokują.
Masz rację. No to nie zdążę. Ciekawe czy później się da to zrobić czy coś zablokują.
wrrr, dzięki właśnie nie widziałam tego kryterium w Planie Działania na 2013r.
Jedno pytanie jeszcze:
„Zasady przygotowania, realizacji i rozliczania projektów systemowych Ośrodków Pomocy Społecznej, Powiatowych Centrów Pomocy Społecznej oraz Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013” obowiązują nas chyba z 2013r. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????
Jedno pytanie jeszcze:
„Zasady przygotowania, realizacji i rozliczania projektów systemowych Ośrodków Pomocy Społecznej, Powiatowych Centrów Pomocy Społecznej oraz Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013” obowiązują nas chyba z 2013r. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????
Kogo macie wpisanego jako \"adminstratora danych osobowych\" w oświadczeniach, które podpisują uczestnicy?
czy ktoś wie czy IP 2 (wup) mają gdzieś ogłoszony plan kontroli ops???
betta
MRR pełniący funkcję Instytucji zarządzającej dla POKL z siedzibą przy ul. Wspólnej 2/4 00-926 Warszawa
MRR pełniący funkcję Instytucji zarządzającej dla POKL z siedzibą przy ul. Wspólnej 2/4 00-926 Warszawa
~Pracownik
Też tak mamy, ale nie wiem, co po zmianie Ministerstwa... mamy sami coś zmieniać, czy czekać na nowy wzór odgórny?
Też tak mamy, ale nie wiem, co po zmianie Ministerstwa... mamy sami coś zmieniać, czy czekać na nowy wzór odgórny?
Ups, chyba coś przegapiłam. Po jakiej zmianie Ministerstwa?
MRR jest teraz MIR-em. Siedziba główna ta sama. Nie mam pojęcia, czy możemy ingerować we wzór oświadczenia, który jest załącznikiem do umowy, wiedząc, że nazwa ministerstwa się zmieniła.
podobne wieści lipiec będą jakieś . ale z ops i pcpr ? ktoś coś wie ? w warm - maz .czas może szkuakć pracy? jak myślicie ?
Oprócz EFS dla OPS cz. XI - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
CZY WLICZAĆ DO DOCHODU STYPENDIUM?
likwidacja OPS, MOPS,GOPS itp...
obiady w szkole
GOPS-y DO LIKWIDACJI !
specjalistyczne usługi opiekuńcze
Widziały gały jaki zawód brały!
HIPOLITOWO
Czy studenta zaliczamy do członków rodziny?
odzieżówka
Kurator społeczny-wynagrodzenie
wezwanie na ZI dla sprawcy przemocy
opieka szkodzi nie pomaga
nieodebrany zasiłek okresowy
Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy
czy osoba zarejestrowana w PUP może mieć zasiłek stały
Wywiad alimentacyjny