EFS dla OPS cz. XI

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
~zosia

Re: EFS dla OPS cz. XI

Post autor: ~zosia »

~basia
Masz rację. No to nie zdążę. Ciekawe czy później się da to zrobić czy coś zablokują.
~Pracownik

Post autor: ~Pracownik »

wrrr, dzięki właśnie nie widziałam tego kryterium w Planie Działania na 2013r.
Jedno pytanie jeszcze:
„Zasady przygotowania, realizacji i rozliczania projektów systemowych Ośrodków Pomocy Społecznej, Powiatowych Centrów Pomocy Społecznej oraz Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013” obowiązują nas chyba z 2013r. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????
~betta

Post autor: ~betta »

Kogo macie wpisanego jako \"adminstratora danych osobowych\" w oświadczeniach, które podpisują uczestnicy?
~kasia

Post autor: ~kasia »

czy ktoś wie czy IP 2 (wup) mają gdzieś ogłoszony plan kontroli ops???
~Pracownik

betta
MRR pełniący funkcję Instytucji zarządzającej dla POKL z siedzibą przy ul. Wspólnej 2/4 00-926 Warszawa
~betta

~Pracownik
Też tak mamy, ale nie wiem, co po zmianie Ministerstwa... mamy sami coś zmieniać, czy czekać na nowy wzór odgórny?
~Pracownik

Ups, chyba coś przegapiłam. Po jakiej zmianie Ministerstwa?
~betta

MRR jest teraz MIR-em. Siedziba główna ta sama. Nie mam pojęcia, czy możemy ingerować we wzór oświadczenia, który jest załącznikiem do umowy, wiedząc, że nazwa ministerstwa się zmieniła.
~coś

Post autor: ~coś »

ktoś wie co z projektami po 2014 r w ops w wramińsko -mazurskim
~pracownik

Post autor: ~pracownik »

podobne wieści lipiec będą jakieś . ale z ops i pcpr ? ktoś coś wie ? w warm - maz .czas może szkuakć pracy? jak myślicie ?
ODPOWIEDZ