Napisano: 13 mar 2014, 12:39
Proszę o pomoc!
Realizujemy projekt dwuletni. W 2013r zostało nam 200,00zł na szkoleniach w tym roku chcemy tę kwotę dodać też do kosztów szkoleń. Kontaktowałam sie z WUP i nie ma problemu tylko zrobić zmianę we wniosku o dofinasowanie i wypełnic tabele zmian merytorycznych i finansowych. I ja najpierw na brudno wypełniłam tabele zmian (żeby nie pomylić się wpisując zmiany już we wniosku). Miałam problem w tabeli zmian finansowych ponieważ tam jest mowa o przesunięciach między zadaniami bądź o przesunięciu pomiędzy składowymi zadania, a ja tylko pomiędzy latami chcę dokonać przesunięcia. Wypełniłam w końcu tak, że moim zdaniem jasno wynika z niej że te 200,00zł przesywamy pomiędzy latami i nie ma to wpływu na ogólny (dwuletni) koszt zadania, a nawet ogólny koszt składowej zadania (tzn koszt szkoleń w czasie tych dwóch lat). Zaczęłam już \"na czysto\" zmieniać wniosek i twożyc tabele zmian wszystko szło dobrze do czasu kiedy porównałam aktualny budżet z tym który będzie po zmianach bo okazało się że jest poważny problem: zmieniając koszt szkoleń zmieniła się kwota wkładu własnego. I co teraz z tym zrobić? Wkład własny w 2013r został wypłacony zgodnie z wnioskiem o dofinansowanie. Co teraz? Mieliście już taki przypadek???????????????????????