zrobilam okropny bład piszac wnioski do komornika o przylaczenie sie do 14/15 wysyłalłam mu oryginał decyzji 14/15 a w aktach zostawiałam kopie i notatke słuzbowa co teraz z tym zrobić bede musiała to sciągnąc?????
jeden dostaje strona jedna dezyzje komornika jedna my No Mazurkieiwcz mowił jesli wlasnie dobrze zrozumiałam go na szkoleniu ze wysyłamy oryginały komornikowi podajac przykałd ze jak kobita przyjdzie z kopia wyroku sadu to przeciez komornik ja zbyje No i na tej zasadzie funkcjonuja tez tez przyłaczenia Ze nieupierdliwi komornicy przyjma tekst ze wczesniejsze decyzje zostały przesłane we wczesnijszym okresie ale juz sama nie wiem czy goo dobrze zrozumiałam Moze ktos był u niego na szkoleniu i to potiwredzi
t co mam robic dalej wywyłac tak jak wysyłałam , czy pisac komornikowi ze decyzje zostały przesłane w poprzednim okresie gopsianka jakbTy robisz? nie słuchasz mazurkiweiwcza tylko prawnika tak
Tyle że niektórzy komornicy nie uznają tekstu że wszystkie decyzje już mają, i żądają dosyłania oryginałów, w dodatku opatrzonych pieczątką ostateczności.