FAKTURA - STYPENDIUM SZKOLNE - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego

Napisano: 26 paź 2022, 15:14

Mam pytani dotyczące faktur na stypendium szkolne- kobieta przyniosła nam fakturę na bluzę sportowa na kwotę 615 zł!!!!! - czy przyjmujecie co robicie
GOPSULA
Praktykant
Od: 07 wrz 2022, 14:22
Zajmuję się: pracownik socjalny

Napisano: 27 paź 2022, 8:45

A masz wyjście? Przecież nie masz w regulaminie że faktury mają być w kwocie np. do 200 zł.
Mi przynoszą faktury za buty sportowe za około 500 zł. Co niby mam z tym zrobić?
Zdarza się Wam, że klienci przynoszą faktura za kurtki oraz czapki i zdziwieni że tych się nie refunduje?
Jessie
Referent
Od: 19 mar 2017, 13:42
Zajmuję się: FIN

Napisano: 10 lis 2022, 11:07

My nie przyjmujemy. Informujemy klientów, że stypendium ma na celu wsparcie osób w niedostatku, że kierownik nam taki wydatek zakwestionuje, a kontrola fakturę za taką kwotę z całą pewnością odrzuci i wtedy musielibyśmy uznać świadczenie w takiej wysokości za nienależnie pobrane. My też jesteśmy ze swojej pracy rozliczane...
Nasi klienci to rozumieją, bo są naprawdę w potrzebie. Jednak, jeśli klient nie chce przyjąć Twoich argumentów, powinnaś na przyszłość umieścić taki zapis w regulaminie.
m_alaczek
Stażysta
Od: 07 lis 2016, 11:54
Zajmuję się: ST/DM

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x