gazeta, nowości - Świadczenia rodzinne

Strona 6 z 6    [ Posty: 55 ]

Napisano: 10 lip 2015, 19:00

Hahaha 3 , 4 tysiące? Takich pieniędzy w świadczeniach rodzinnych żaden pracownik nie widział i pewnie nie zobaczy. Kasjerka w biedronce zarabia lepiej niż Ja.
Alalan

Napisano: 10 lip 2015, 23:18

:lol: mam nadzieje ze juz niedlugo ta cala urzednicza banda NIEROBOW ,zasili RUP albo kopanie rowow za 520 zl -wtedy zobaczymy te szerokie usmiechy na tych zlosliwych twarzyczkach urzedasow -OBY WAM URZEDASY MINY ZRZEDLY jak dostaniecie wymowienia z cieplych stoleczkow,a powinniscie jak nikt inny byc pelni ciepla i empatii dla tak utrapionych ludzi jak my
dede

Napisano: 11 lip 2015, 9:34

dede pisze::lol: mam nadzieje ze juz niedlugo ta cala urzednicza banda NIEROBOW ,zasili RUP albo kopanie rowow za 520 zl -wtedy zobaczymy te szerokie usmiechy na tych zlosliwych twarzyczkach urzedasow -OBY WAM URZEDASY MINY ZRZEDLY jak dostaniecie wymowienia z cieplych stoleczkow,a powinniscie jak nikt inny byc pelni ciepla i empatii dla tak utrapionych ludzi jak my
Już tak jest że najwięcej ,,utrapień" mają pasożytnicze nieroby żerujące na uczciwie pracujących podatnikach. ;)
Ignaś

Napisano: 14 lip 2015, 10:34

taak...zarabiam 1400netto....tak....
monia12

Napisano: 14 lip 2015, 10:55

dede pisze:powinniscie jak nikt inny byc pelni ciepla i empatii dla tak utrapionych ludzi jak my
Szczególnie dla takich ciepłych i pełnych empatii jak Ty :)
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Strona 6 z 6    [ Posty: 55 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x