gdzie jest wątek: zwolnioniona z pracy cz. II
Re: gdzie jest wątek: zwolnioniona z pracy cz. II
to dopiero filozofia - sprawa wg sądu przegrana dla dzibar, a dla dzibar - wygrana!!!
nie zwalaj winy na adwokata bo moglaś mówić co ci sie podoba
nie nazywaj mobberami tych co wygrali sprawe o mobbing bo łamiesz prawo
dzięki takiej filozofii podziękowali ci w ops, nawet jak coś ukradniesz to powiesz że ci sie do ręku przykleiło
nie zwalaj winy na adwokata bo moglaś mówić co ci sie podoba
nie nazywaj mobberami tych co wygrali sprawe o mobbing bo łamiesz prawo
dzięki takiej filozofii podziękowali ci w ops, nawet jak coś ukradniesz to powiesz że ci sie do ręku przykleiło
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~~no twoje wnioski to dopiero opinia, ja przedstawiłam fakty i swoja opinie na temat sprawy mnie dotyczącej - rzetelnie wiec nie urabiaj ideologii - bo nie ma tu nic do dodania
Faktem jest, ze wyrok Apelacji jest dla mnie niekorzystny, natomiast ja nie uwazam sprawy za zakończoną i nazwijmy to po imieniu~~no i co ty na to?
Znam swoje prawa i obowiazki i nie mam zamiaru się godzić z tym co uważam za złe i szkodliwe dla mnie i innych pracownikow ( gdybym sie teraz poddała mobberze czuli by sie bezkarni, a tak będą wiedzieli, ze nie moga spać spokojnie)
Faktem jest, ze wyrok Apelacji jest dla mnie niekorzystny, natomiast ja nie uwazam sprawy za zakończoną i nazwijmy to po imieniu~~no i co ty na to?
Znam swoje prawa i obowiazki i nie mam zamiaru się godzić z tym co uważam za złe i szkodliwe dla mnie i innych pracownikow ( gdybym sie teraz poddała mobberze czuli by sie bezkarni, a tak będą wiedzieli, ze nie moga spać spokojnie)
Dzidka
DZIBAR
3 DO 1 DLA OPS GLIWICE - I TYLKO TO SIĘ LICZY - PRZEGRAŁAŚ I NA NIC TWOJE POKRĘTNE BLEBLANIE
3 DO 1 DLA OPS GLIWICE - I TYLKO TO SIĘ LICZY - PRZEGRAŁAŚ I NA NIC TWOJE POKRĘTNE BLEBLANIE
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~~co sie liczy dla niezainteresowanego nie licz sie dla mnie, mnie interesuje prawda, a ta predzej czy później i tak wyjdzie na jaw.
Dzidka
cóż dzibar - od dawna wiadomo, że sprawę przegrasz i trudno się dziwić, kto stosuje zasadę: wszyscy winni tylko nie ja, prędzej czy później przegrywa
teraz ops mółgłby cię podać o zniesławienie
teraz ops mółgłby cię podać o zniesławienie
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ależ ja tylko na to czekam i nie myśl, że bede sie obawiała - w zadnym przypadku tego nie zrobi bo o znieslawienie owszem mozna podac kazdego tylko udowodnic to, że sie ma racje nie jest łatwo i ops o tym wie,wie co mi zrobił
To nie jest koniec to dopiero poczatek
To nie jest koniec to dopiero poczatek
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie to się nazywa: nie gadaj tylko rób, a prawda sama na jaw przyjdzie prędzej czy później
Dzidka
prawda na jaw już wyszla nawet w sądzie apelacyjnym, zwolnili cię bo mieli prawo i rację
zgadzam się - pieniactwo procesowe w czystej postaci
zgadzam się - pieniactwo procesowe w czystej postaci
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~~no tak byś chciała, ale tak nie jest ( jezeli to dla ciebie jest prawda to śpij spokojnie ze spokojnym sumieniem - nic ci nie grozi)
Tak jak wspomnialam odezwe sie przy okazji nowych faktów
Tak jak wspomnialam odezwe sie przy okazji nowych faktów
Dzidka
Oprócz gdzie jest wątek: zwolnioniona z pracy cz. II - HYdE PaRK przeczytaj również:
dowcip
Nareszcie trochę luzu na tym forum:)
po naszymu godka
Anders Behring Breivik ze mną pracował
Warszawa: protest przeciwko drożyźnie i prywatyzacji
ploteczki MOPS wrocek
Dzięki Bogu
ci kierowcy - czy to może być elektorat po?
powidział koalicjantowi, gdzie jego miejsce
sposób po-psl na budowanie elektoratu
to takie przypieczętowanie poziomu \"bulu i nadzieji\"
sprawiedliwośc pełzająca?
oszustwo na każdym kroku
SONDAŻE
jak mam z tym żyć?
Czy to kogoś dziwi?