Gdzie na wakacyjny urlop?
Re: Gdzie na wakacyjny urlop?
Emilka, skąd w Tobie tyle złośliwości, czyżby zazdrość? Nie wiem jak Ty, ale ja nie chwalę się zdjęciami z wakacji na fb, nawet nie mam konta czyli nie istnieję. Pozdrawiam mimo wszystko
nikaka
nie miałam na myśli Ciebie, nie kojarzę cię z wpisów i nie analizowałam twoich planów na wakacje..może i faktycznie coś pisałaś.
Dziewczyno nie znam cię - ale lubię cię. Lubię ciebie, lubię wszystkich tutaj...
Nie przejmuj się tak stylem moich wypowiedzi, nie doczytuj się złych moich intencji, zamiarów.
Generalnie mam chyba taką osobowość- że odbiór jest jaki jest, ale są na mnie sposoby. Ares albo elmer np. potrafi mnie przywołać do porządku...i jest ok.
Przepraszam w każdym bądź razie - jeśli cię dotknęłam. Nie chciałam.
ps. jaką muzykę lubisz? Chętnie coś ci zadedykuję w ramach przeprosin.
nie miałam na myśli Ciebie, nie kojarzę cię z wpisów i nie analizowałam twoich planów na wakacje..może i faktycznie coś pisałaś.
Dziewczyno nie znam cię - ale lubię cię. Lubię ciebie, lubię wszystkich tutaj...
Nie przejmuj się tak stylem moich wypowiedzi, nie doczytuj się złych moich intencji, zamiarów.
Generalnie mam chyba taką osobowość- że odbiór jest jaki jest, ale są na mnie sposoby. Ares albo elmer np. potrafi mnie przywołać do porządku...i jest ok.
Przepraszam w każdym bądź razie - jeśli cię dotknęłam. Nie chciałam.
ps. jaką muzykę lubisz? Chętnie coś ci zadedykuję w ramach przeprosin.
www.youtube.com/watch?v=EEePVE-vgm0
ps. nie wiem jednak czy brzmienie "utworu" nie jest za ciężkie ?!-ale ewentualne skutki na klatę weźmie miś.
Przepraszam koleżankę o imieniu nikaka. ;)
ps. nie wiem jednak czy brzmienie "utworu" nie jest za ciężkie ?!-ale ewentualne skutki na klatę weźmie miś.
Przepraszam koleżankę o imieniu nikaka. ;)
Emilka poprosze jakis dobry bluesowy kawałek i bedzie ok. 

-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A co powiecie na wypad do Jury Krakowsko Częstochowskiej? Wiem, że już późno, ale niektórzy dopiero planują urlop na październik
Znalazłam ciekawą miejscówkę w https://www.hotelfajkier.pl/wellness-spa , podoba wam się?

Kryptoreklama, z elementem pozycjonowania stron w wyszukiwarkach 

Oprócz Gdzie na wakacyjny urlop? - HYdE PaRK przeczytaj również:
czy Wy też tak macie, że Sygnity myli Wasze opsy?
Kto nas opluwa za granicą
Gdzie jest dzibar?
Czy Grecja dobrze zrobiła?
Komentarz z netu
Euro
Skąd pieniądze
Tusk olewa PO
Znowu kompromitacja
Ewa kłamczucha
Kraśko manipulant
greckie nieroby
Powrót buty