Grafiki pracy

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~aneta

Re: Grafiki pracy

Post autor: ~aneta »

Dzieki.
W mojej placówce nieco bardziej skomplikowana sytuacja ponieważ część wych zatrudnionych jest w oparciu o KN
~ola

Post autor: ~ola »

Beata ale to jest grafik dla kn czy kp?
~magda

Post autor: ~magda »

ja też poproszę o wzór takiego grafiku na adres:
[email protected]
pozdrawiam
~iwona

Post autor: ~iwona »

~Beata

Post autor: ~Beata »

Witam, wysyła Wam grafik. jest on przeznaczony dla ludzi pracujących na kp. w systemie \"12\" . Sprawdza się rewelacyjnie! Mój jest na 12 wychowawców, którzy podzieleni są na 4 grupy, po 3 wychowawców na zmianie (przy 30-dzieci). W końcu ludzie mogą coś zaplanować w swoim życiu prywatnym, tym bardziej, że w tygodniu mają 3 dni wolnego, a nie 2 ;)
Pozdrawiam!
~monika

Post autor: ~monika »

to ja tez poproszę
[email protected]
bardzo dziękuję.
~andzia

Post autor: ~andzia »

ja również Beatko poprosze o ten grafik, z góry bardzo dziękuję.
~andzia

Post autor: ~andzia »

ja również Beatko poprosze o ten grafik, z góry bardzo dziękuję. [email protected]
~Asiula

Post autor: ~Asiula »

Beatko jeśli możesz to podeślij mi też ten grafik [email protected] dzięki wielkie
~Beata

Post autor: ~Beata »

wysłałam....mam nadzieję, ze Wam pomogłam. Wiem, jak trudno zrobić grafik, cały rok myślałam nad tym, jak go zrobić! napiszcie, czy się przydał!!!
ODPOWIEDZ