Grafiki pracy
Re: Grafiki pracy
hej!jeśli Beatko jeśli to możliwe to wyślij mi swój grafik. Z góry dziękuję. [email protected]
dzieki za grafik, tylko czy można pracować po 12 godzin? U nas nie chcą się zgodzić, bo to niezgodne z kodeksem. Jak to ominąć?
iwonka, można! wszystko zgodne z prawem!!!! z kodeksem pracy! podaje Ci przykład:
poniedziałek - 6.00 - 18.00
wtorek - 18.00 - 6.00
środa - wolne
czwartek - wolne
piątek - 6.00-18.00
sobota - 18.00-6.00
niedziela - wolne
poniedziałek - wolne ,,,,,itd.
poniedziałek - 6.00 - 18.00
wtorek - 18.00 - 6.00
środa - wolne
czwartek - wolne
piątek - 6.00-18.00
sobota - 18.00-6.00
niedziela - wolne
poniedziałek - wolne ,,,,,itd.
a czy mogł;a bys podac lub czesciowo podpowiedziec jak mo Zna ułożyc taki grafik acha 8 czy 12 system pracy u ciebie obowiązuje
Beatko, bardzo proszę o przesłanie i mi tego grafiku pracy. Dziekuję! [email protected]
Beatko, a ilu pracowników masz zatrudnionych na jednej grupie dzieci? Nas jest 4, więc pewnie nie da się ułożyć dla nas 12???
- nie wysłałam Ci, bo poprostu nie miałam nawet chwilki czasu! obiecuję, że jutro to zrobię. U nas są 3 grupy wychowawcze , w każdej grupie jest po 10 dzieci. Na każdą grupę przypada 1 wychowawca, to znaczy, ze na zmianie jest ich 3!!! napisz mi, ile Was jest (tzn. wychowawców) w ogóle. U mnie jest 12, po trzech na zmianie , a grupę też ma 4 wychowawców, którzy sie zmieniają w ciągu tygodnia.
Napisz, i coś wymyślę...
Napisz, i coś wymyślę...
Beatko, napisz do mnie na meila [email protected]. Wyjaśnię Ci w zwrotnym co i jak, bo nie chciałabym takich rzeczy opisywać na forum
Pozdrawiam Cię serdecznie.

Oprócz Grafiki pracy - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
terapeuta w POW
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii- opłata za posiłek
akta osobwe wychowanków
jaki komplet dokumentów do rodziny zastępczej
gdzie mam złorzyć wniosek
RDD
Ubezpieczenie zdrowotne wychowanków placówki op.wych. - jakie procedury?
ciężko upośledzona umysłowo córka
Wymagane dokumenty
co wy na to
Rodzice pilnie poszukiwani DZ 03.09.2008r.
zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej
opiekun nocny???
terapeuta w placówce wielofunkcyjnej
mow i mos
Opiekun prawny