Grupa robocza </=/> przewodniczący ZI - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 20 mar 2013, 13:39

i nie nam maluczkim decydować co ma sens, a co niem
~Jkob

Napisano: 20 mar 2013, 20:08

Jerzy, masz rację o du...rozbić.
~k

Napisano: 21 mar 2013, 10:40

O d... rozbić to trzeba ZI i przewodniczących z przerostem megalomanii.
~y

Napisano: 21 mar 2013, 16:39

Ten kto zapiep.. w grupach roboczych to idealista i myśli że grupami zbawi świat. A to wszystko na barkach zwykłych pracowników socjalnych którzy nic nie mogą bo nie mają odpowiednich kwalifikacji. To wszystko wymyślił Dutkiewicz bo nie ma kasy na profesjonalistów i każe to robić MOPS i pac socj. Przemocą powinni się zajac ludzie do tego specjalnie powołani z odpowiednim wykształceniem.
~Jerzy

Napisano: 22 mar 2013, 9:08

Jestem pracownikiem socjalnym i zapiep.....w grupach roboczych i nie narzekam, bo widzę efekty. Za to Zespół Interdyscyplinarny siedzi, spotyka się, popija kawkę i ciągle wydziwia, że o przewodniczącym nie wspomnę - baba ma nieźle pod beretem....
~y

Napisano: 02 kwie 2013, 13:02

Ja także wszystko robię - jestem koordynatorem, nie mam pomocy ani wsparcia znikąd . Szef nie interesuje sie ZI, a przewodnicząca zupełnie z innej planety. Sama podejmuję działania, piszę pisma do Prokuratury, Policji, Sądu, itp. Gdybym miałą czekać, aż szanowna przewodnicząca dojdzie do ops, to by miesiąc minął. Jestem tym wszystkim bardzo zniesmaczona;)
Coraz mniej czasu na własną pracę w terenie.
~kk

Napisano: 02 kwie 2013, 14:38

Skarga na zaniechania Przewodniczącej do Wójta/Burmistrza/Prezydenta.
~q

Napisano: 04 kwie 2013, 12:42

taką skargę jak napisać, żeby udowodnić w niej zawarte informacje to trzeba było wyposażyć członków zespołu w aparaturę nagrywającą każde posiedzenie, bo jak udowodnisz, że przewodniczący, policjant odpycha od siebie piłeczkę z obowiązkami na pracownika socjalnego, bo ty dalej musisz robić sama i odpowiadać za to, co może stać się w rodzinie z przemocą
~bez im.

Napisano: 05 kwie 2013, 8:49

Władze już będą wiedziały jak zadziałać, nie bój żaby. Widzę że mało kto odważa się na taki krok, ale uwierzcie warto.
~w

Napisano: 17 kwie 2013, 13:58

Ludzie to nie przewodnicząca ani członkowi ZI są od wszystkiego. Ustalaja plan pomocy pracownik socjalny w ramach swoich obowiązków robi robote, jak trzeba pisze do sądu itp.
~gonia

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x